Kauden 2015 joukkueen rakentaminen hyvässä vaiheessa

HJK:n kausi 2014 päättyi eilen, torstaina, kun joukkueen urakka Eurooppa-liigan lohkovaiheessa tuli päätökseensä. Viimeisessä pelissä Klubi kärsi niukan 2-1 tappion Belgiassa Club Bruggea vastaan, kun isännät viimeistelivät voittomaalin ottelun loppuhetkillä. Lohkovaiheessa Klubi saavutti kaksi voittoa ja oli kuuden pisteensä turvin lohkonsa kolmas, jättäen taakseen tanskalaisen F.C. Københavnin. Kauden päättymisen myötä katseet kääntyvät heti kohti seuraavaa kautta ja etenkin kohti tulevan kauden joukkueen rakentamista.

Kauden päättymisen myötä päättyi myös monen pelaajan pelaajasopimukset. Heti kauden päätyttyä HJK:n jättävät Saku Eriksson, Sebastian Mannström, Joel Perovuo, Roni Porokara ja Aristide Bancé. HJK kiittää kaikkia edellä mainittuja pelaajia yhteisistä hetkistä ja toivottaa onnea ja menestystä jatkoon.

Viiden yllä mainitun pelaajan lisäksi myös menneellä kaudella Klubin kapteenina toiminut Teemu Tainio siirtyy pois HJK:sta. Tainio kaipaa uusia tuulia uralleen ja suuntaa jatkossa kohti ulkomaita. HJK kiittää kapteeniaan menneistä kausista ja upeasta esimerkistä, mitä hän on kanssapelaajilleen antanut, sekä toivottaa onnea ja menestystä jatkoon. 

Kauden 2015 joukkueen rakennus on hyvässä vaiheessa ja sopimustilanne näyttää hyvältä. Tällä hetkellä HJK:lla on kasassa 17 pelaajasopimusta ja neuvotteluja käydään useiden pelaajien kanssa. Kauden 2014 joukkueesta sopimusneuvottelut ovat käynnissä Macoumba Kandjin ja Anthony Annanin kanssa. Lisäksi Mika Väyrysen ja Antonio Doblasin kanssa neuvotteluja jatketaan lomien jälkeen, tammikuun puolella.

Uusista sopimuspelaajista Matti Klinga on jo jonkin aikaa HJK:n matkassa ja Saku-Pekka Sahlgren on liittynyt vahvistamaan maalivahtiosastoa. Sahlgrenin ajatuksia voi lukea HJK:n verkkosivuilta lauantaina.