Kauden ensimmäinen peli pelataan perjantaina

Klubi avaa kautensa harjoitusottelulla reilu viikko ennen Liigacupin alkua. Liigacupin ensimmäisessä ottelussa Klubi kohtaa IFK Mariehamnin 30.1. kello 14.00, niin ikään Talin hallissa.

Virolainen FC Infonet sijoittui viime kaudella maansa pääsarjan neljänneksi ja joukkuetta povataan myös ensi kaudeksi Meistriliigan kärkipäähän. Alkujaan FC Atletikin nimellä 2002 perustettu seura sai nykyisen nimensä vuonna 2011. Viron pääsarjaan joukkue nousi vuonna 2012. Viime kauden sarjasijoitus oli joukkueen historian paras.

HJK lähtee otteluun vahvasti uudistuneella joukkueella. Uusina pelaajina Klubin riveissä pelaavat Markus Uusitalo, Lum Rexhepi, Ville Jalasto, Vincent Onovo, Jarno Parikka ja saksalainen testipelaaja Onur Capin. Lisäksi Klubi 04:sta on noussut edustusjoukkueen mukaan iso määrä pelaajia, jotka taistelevat paikasta edustusjoukkueeseen.

-Joukkue on uudistunut viime kaudesta paljon, mutta meillä on jo nyt kasassa hyvä ja iskukykyinen joukkue. Totta kai pelaajia on varmasti tulossa vielä lisää, mutta tällä joukkueella saamme kauden hyvin käyntiin, miettii joukkueen kokeneempaa osastoa edustava laitapuolustaja Sebastian Sorsa.

-Pelikentille on aina kiva palata. Kun pelit alkavat niin tietää että preseason on kunnolla käynnissä ja pääsee taas totuttautumaan ja rakentamaan kohti Veikkausliigan alkua. Uudet pelaajat pääsee paremmin sisään meininkiin pelien kautta ja siinäkin mielessä nämä matsit ovat aina tärkeitä. Totta kai kamppailu peliajasta on myös tiukkaa ja tällaiset harkkamatsit ovat hyviä näytönpaikkoja kaikille, Sorsa jatkaa.

Yksi mielenkiintoisista näyttöjä antavista pelaajista on perjantain pelissä tämän viikon Klubin testissä oleva Onur Capin. 19-vuotias saksalaishyökkääjä on Bundesliigajoukkue Hannoverin kasvatti, ja edustaa tällä hetkellä Werder Bremenin kakkosjoukkuetta. Onurin testijakso kestää tämän viikon ja päättyy otteluun Infonetiä vastaan.

Joukkueen terveystilanne näyttää hyvältä Liigacupin alun lähestyessä. Toni Kolehmainen parantelee edelleen leikattua polveaan, mutta muu joukkue on välttynyt isommilta vammoilta.

HJK-FC Infonet pelataan Talin hallissa perjantaina 22.1. kello 17.15. Ottelun lipunmyynti avataan tuntia ennen ottelun alkua. HJK TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä kello 17.00 alkaen.

Ottelulippujen hinta on 10 euroa, alennusryhmille (alle 12-vuotiaat lapset, opiskelijat, eläkeläiset) 5 euroa. Kausikortilla 2016 ilmainen sisäänpääsy!
Huom! Liput vain käteisellä!

Mikäli haluat ostaa kausikortin vielä ennen ottelua ja hyödyntää kausariedun, lähetä oston yhteydessä sähköpostia [email protected]

Uusi kausi on aktivoitu kausikortin uusineiden korteille (ei Klubipääty) ja uudet kortit postitettu. Aktivoiduilla korteilla pääsee normaalisti sisään otteluun.