Kausi 2020 alkaa!

Tilaa säännöllisesti ilmestyvä HJK:n viikkokirje.

HJK Viikkokirje aina tiistaisin

Uuden kauden alkajaisiksi HJK alkaa julkaista säännöllistä viikkokirjettä. Tiistaisin julkaistavassa viikkokirjeessä käydään läpi joukkueen tapahtumia viikon ajalta ja luodaan katsaus tuleviin tapahtumiin ja tunnelmiin.

Tilaa viikkokirje sähköpostiisi tästä »

Joukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on täydessä vauhdissa. Vuosi alkoi testijaksolla, jonka jälkeen on päästy treenaamaan pallollista peliä. 

Joukkueessa on tapahtunut isoja muutoksia. Monet tutut pelaajat ovat jättäneet seuran ja uusia pelaajia on tullut kokoonpanoon. Joukkueen kokoonpanon löydät helposti tästä »

Klubi metsän keskellä

Viime viikonloppuna joukkue vietti mielenkiintoisen leirin metsän keskellä Sipoossa ilman liikoja mukavuuksia. Askeettisissa olosuhteissa selviytyminen vaati yhteistoimintaa aina halonhakkuusta ja ruoanlaitosta alkaen.

– Tosi hienosti meni viikonloppu. Tällaisessa tutustuu todella hyvin joukkuekavereihin. Illalla myrsky katkaisi sähköt, joten kynttilänvalossa jatkettiin. Hyvin pärjättiin, totesi Tim Väyrynen.

Klubin vuoden ensimmäinen matsi on harjoitusottelu latvialaista FK Rigas FS:ää vastaan ensi lauantaina. Osta kausikortti ja tule mukaan: HJK.fi/liput »