Keskinen, Ylitolva ja Henriksson Pikkuhuuhkajiin

Tusina Klubilaisia maajoukkueiden matkaan.

Maaliskuiset maajoukkuetehtävät kutsuvat ensi viikolla jälleen kerran lukuisia Klubilaisia. Alle 21-vuotiaiden EM-karsintoihin eli Pikkuhuuhkajiin on nimetty Topi Keskinen, Miska Ylitolva ja Elmo Henriksson. Joukkueen taustavoimiin kuuluu HJK:n fysioterapeutti Toni Taipale. Pikkuhuuhkajat matkaa Balkanille – vuorossa ovat vieraspelit Albaniaa ja Montenegroa vastaan. 

Huuhkajien keskiviikkona julkaistuun EM-karsintojen loppuhuipennuksen kokoonpanoon ei HJK:sta tällä kertaa nimetty pelaajia. 

Minihuuhkajat eli U17-maajoukkue isännöi kovatasoista U17 EM-jatkokarsintaturnausta 20.–26.3.: Suomi kohtaa Myyrmäessä ja Oulunkylässä Belgian, Hollannin ja Italian. Klubista joukkueessa ovat HJK Klubi 04:n toppari Jere Kari ja hyökkäävä laitapelaaja Toivo Mero sekä B-juniorien SM-sarjaa pelaava laitapuolustaja Adam Le Goff-Conan

U18-maajoukkueeseen HJK rynnii kokonaisella kuusikolla: Mukaan on kutsuttu edustusjoukkueesta hyökkääjä David Ezeh ja HJK Klubi 04:stä toppari Emil Leveälahti, puolustajat Kaius Simojoki ja Eemil Toivonen, keskikenttä Pyry Mentu ja laituri Elmer Vauhkonen. U18 reissaa Kroatiaan, jossa miniturnauksessa on isäntämaan lisäksi vastassa Sveitsi.