Klubi 04: Klubi 04:lle neljäs perättäinen tasapeli

Klubi 04 vs KPV 1-1

Ensimmäinen puoliaika

Klubin maalilla jatkoi AC Kajaani-kamppailussa debyyttinsä Ykkösessä tehnyt Tuomas Pöyhönen, kun Rasmus Leislahti ja Robin Källman olivat sivussa kokoonpanosta. Kärjessä puolestaan debytoi kolumbialainen Eliécer Espinosa.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, eikä tekopaikkoja syntynyt kumpaakaan päähän vauhdikkaasti aaltoilleesta pelistä huolimatta.

Kentällä nähtiin runsaasti kaksinkamppailuita ja riistoja molemmilta joukkueilta. Klubilta erityisesti Tuomas Ollila kunnostautui jälleen lukuisilla syötönkatkoillaan.

Ottelua oli pelattu reilut puoli tuntia, kun Klubi onnistui iskemään avausmaalin. Rony Huhtala kamppaili pallon erinomaisesti laitapuolustajana pelanneelle Saikou Ceesaylle, jonka millintarkka keskitys löysi takatolpalle vapaaksi jääneen Julius Tauriaisen. Tauriainen otti pallon taidolla haltuun ja sijoitti sen varmuudella ohi KPV-vahti Teppo Marttisen.

Isännillä oli erinomainen paikka tuplata johtonsa, kun Huhtala harhautti itsensä vapaaseen paikkaan pitkän kuljetuksen päätteeksi, mutta tällä kertaa Marttinen venyi erinomaiseen torjuntaan.

Vain pari minuuttia ennen taukovihellystä KPV sai kulmapotkun jälkitilanteesta vapaapotkun aivan boksin rajalta. Pallon taakse asettunut toppari Milos Josimov laukoi tulisen ja tarkan kudin Klubin maalin yläkulmaan ohi hyvin vedossa mukana olleen Pöyhösen, sinetöiden taukolukemiksi 1-1.

Toinen puoliaika

Toinen nelivitonen oli kokonaisuudessaan hyvin ensimmäisen kaltainen. Tekopaikat olivat harvassa, vaikka pallonhallinta vaihteli runsaasti ja lukuisia hyökkäyksiä nähtiin molempiin päihin.

Toisen jakson paras paikka syntyi 73. peliminuutilla kotijoukkueelle. KPV:n hyökkäys pysähtyi Kalle Katzin loistavaan syötönkatkoon ja toppari liikutti pallon nopeasti laitaan vaihdosta sisään tulleelle Didis Lutumba-Pitah’lle. Hän puolestaan antoi vapauttavan pystysyötön Huhtalalle, joka pääsi nokikkain Marttisen kanssa. Huhtalan sijoitus painui kuitenkin harmillisen läheltä tolpan ohi.

KPV puolestaan onnistui luomaan runsaasti painetta ja lukuisia hyökkäyksiä. Klubi-vahti Pöyhönen joutui kertaalleen venymään Josimovin puskun tielle, mutta muutoin vierailla ei ollut paraatipaikoille mitään asiaa toisella nelivitosella.

Toinen puoliaika pelattiin lopulta maalittomana, ja näin Klubille oli tuloksena neljäs perättäinen pistejako.

Klubi 04 pysyi sarjataulukon viimeisenä, mutta ero kaksi ottelua enemmän pelanneeseen JJK:hon kutistui pisteeseen.

Klubi 04 pelaa seuraavan ottelunsa jo keskiviikkona 8.8, kun joukkue matkaa AC Oulun vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18:30.