Klubi etenee kohti mestaruutta monella rintamalla

HJK johtaa tällä hetkellä A-juniorien SM-sarjaa yhdellä pisteellä ennen seuraavana olevaa FC Haka-j:tä. Otteluita on jäljellä enää yksi. Joukkueen valmentaja Jarmo Lehtimäki vaikutti tyytyväiseltä tuloksiin. 
– Koko SM-sarja on sujunut osaltamme erittäin hyvin. Kevään karsintasarjassa ei tullu ensimmäistäkään tappiota ja syyskausikin on mennyt vahvasti, sillä olemme kärjessä ennen viimeistä peliä. Hyökkääminen on ollut vahvuutemme tänä vuonna. Maaleja on tullut paljon, mutta puolustamisessa olisi ehkä parannettavan varaa. Pelaajien roolittaminen on ollut alue jossa haluamme kehittyä. Pelipaikan ymmärtäminen on tällä tasolla erittäin tärkeää.
 
Viimeisessä ottelussaan A-junnut kohtaavat Haukiputaan Pallon sunnuntaina 10.10 Sonera Stadiumilla klo 15.00.
 
HJK:n B-juniorien osalta tilanne on jo selvä. Ennen viimeistä matsiaan B-pojilla on viiden pisteen johto SM-sarjassa ja ovat täten tavoittamattomissa. Valmentaja Abdou Talat kokee, että hänen pelaajansa ovat kehittyneet huimasti kuluneen futisvuoden aikana. Kevään karsinnassa joukkue tuli toiseksi FF Jaron jälkeen, mutta syyskaudella on tullut huomattava tasonnosto. Ennen viime tiistaista tappiota PK Keski-Uusimaalle joukkue oli voittanut kaikki ottelunsa SM-sarjassa. 
– Suorituksemme ovat olleet tasaisempia SM-sarjassa. Keväällä taso hieman heitteli, mutta nyt olemme pystyneet voittamaan otteluita jopa hieman heikommalla pelillä.
 
HJK onnittelee B-junioreita upeasta sarjan voitosta!
 
Viimeisessä matsissa B-pojat matkaavat Hervantaan TPV:n vieraaksi. Ottelu pelataan 10.10 klo 13 Hervannan keskuskentällä.