HJK matkustaa jatkossa Ventoniemellä

Ventoniemi on HJK:n uusi kuljetuskumppani. Ventoniemi kuljettaa jatkossa Klubin edustus- sekä akatemiajoukkueet kohti kolmea pistettä vieraskentillä.

Lauantaina miesten edustusjoukkue hyppäsi ensimmäistä kertaa Ventoniemen kyytiin. Tällä kertaa matka oli vielä lyhyt, sillä bussi vei vasta Eteläsatamaan, josta meno jatkui Tallink Silja Linella Ruotsiin vierasotteluun Hammarbytä vastaan. 

Ventoniemen mukavat penkit tulevat kuitenkin vielä varsin tutuiksi, kun Veikkausliigan kausi toden teolla käynnistyy huhtikuussa. Matkustaminen on iso osa joukkueen arkea viikosta toiseen. Silloin on tärkeää, että olosuhteet matkanteolle ovat ensiluokkaiset. 

– Joukkue istuu bussissa vuoden aikana useita kymmeniä tunteja. Silloin bussi ei ole vain pakollinen menoväline, vaan siitä muodostuu joukkueelle toinen koti. Siksi on tärkeää, että joukkue viihtyy tien päällä. Tiiviissä ottelutahdissa europelien aikaan korostuu se, että valmennus voi työskennellä bussissa ja hyödyntää matkustusajan tehokkaasti. Pelaajien osalta on tärkeää, että bussissa on tilaa levätä ja ottaa rennosti, kommentoi HJK:n joukkueenjohtajja Ville Wallén.

Kuten HJK:lla, myös Ventoniemellä on pitkä ja ansiokas historia. Väinö Ventoniemi osti vuonna 1928 ensimmäisen autonsa ja aloitti ammattimaisen taksiautoilun. Ventoniemen matkassa on päässyt lähelle ja kauas jo yli 90 vuoden ajan.

– HJK on perinteikäs seura, jonka toiminta on ensiluokkaista niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Näkisin, että meillä on paljon yhteisiä arvoja ja molemmissa organisaatioissa on hieno tekemisen meininki. On hienoa päästä osaksi HJK:n tarinaa, Ventoniemen toimitusjohtaja Ville Ventoniemi sanoo.

HJK:n joukkueenjohtaja Ville Wallén.