Lahti odottaa taistelupeliä

Vieraspelisaldo ei mairittele hallitsevaa mestaria, vaikka viimeisimmästä vierasmatkasta tuli tuomisiksi täysi pistepotti. KuPS kaatui keskiviikkona 2. päivä toukokuuta puhtaasti 3-0.

Keskiviikkona miehet matkustavat Valkeakoskelle, josta ei ole pisteitä luvassa helposti. Haka on pelannut kotonaan kahdesti, joista tuloksena on voitto ja tappio. Kaikkiaan valkeakoskelaiset ovat pelanneet kuudesti. Neljä kertaa joukkue on joutunut taipumaan ja kahdesti on tullut voitto. Haka majailee taulukossa keskivaiheilla kuudessa pisteessä.

HJK-toppari Timi Lahdelle Hakan kohtaamisessa on aina erityislatausta. Puolustaja on palloillut Hakan riveissä sekä junioreissa että liigassa.
  • Tietenkin pelissä on pieni erityislataus, kun entinen seura vastassa. Kokoonpano on toki Hakallakin muuttunut, mutta monet Hakan nykyisistä pelaajista ovat hyviä ystäviäni ja seura on muutenkin tuttu, Timi Lahti sanoo.
Lahti ja hänen toppariparinsa Mathias Lindström keräsivät kehuja HJK:n edellisestä ottelusta. HJK jyräsi KuPS:n kotonaan 2-0. Puolustuslinja piti jälleen nollapelin arvoisesti.
  • Edellinen KuPS-ottelu silloin toukokuun alussa oli todella ratkaiseva. Sen jälkeen on tuntunut että palaset ovat loksahdelleet paikalleen ja pelissä on selkeyttä, Lahti miettii.
– Kaksi isointa asiaa ovat tietenkin että olemme luoneet maalipaikkoja ja iskeneet niistä maaleja sekä pitäneet nollan omassa päässä.

Timin mukaan joukkueessa on ollut viimeiset viikot vapautunut ja rento tunnelma. Paremmat esitykset ovat ruokkineet itseluottamusta.

Haka-otteluun joukkue kuitenkin lähtee taistellen.
  • Haka on perinteisesti vaikea vastus. He ovat ailahdelleet, mutta ovat arvaamattomia. Haastetta tuo myös Tehtaan kentän kunto.

Haka-HJK

Ke 16.5. klo 18.30

Valkeakoski