Lauantain Inter-matsi Talissa – kausikorttilainen, lunasta lippusi!

HJK kohtaa ensi lauantaina 17.2. Liigacupissa FC Interin kello 14. Ottelu pelataan Talissa. Kausikorttilaiset voivat lunastaa lipun matsiin veloituksetta niin kauan kuin lippuja on tarjolla.

HJK vs FC Inter
La 17.2. klo 14 (ovet klo 13)
Talin halli | Liigacup

Tulevan lauantain ottelu Interiä vastaan pelataan Talin hallissa, koska Bolt Arenan tekonurmen päällä on vielä paksu lumipeite. Ottelu Talissa käynnistyy kello 14, ja ovet avataan kello 13.

HJK:n kausikorttilaisille on lähetetty tänään, maanantaina, sähköpostitse linkki, jonka kautta kausikorttilainen voi lunastaa lipun lauantain Inter-matsiin. Talin yleisökapasiteetti on 500 katsojaa, joten lippuja on rajoitetusti tarjolla.

Seuraavana lunastusvuorossa ovat HJK:n omat jäsenet (juniorit ja valmentajat), jotka pääsevät tiistaina lunastamaan veloituksettomia lippuja lauantain peliin. HJK:n MyClub-jäseniä (markkinointiluvan antaneita) lähestytään sähköpostitse tiistain aikana.

Mikäli lippuja jää vielä kausikorttilaisten ja MyClub-jäsenten lunastusoikeuden jälkeen jäljelle, yleinen irtolipunmyynti avataan torstaina kello 9. Hinnat ovat samat kuin aiemmassa Liigacupin matsissa. Aikuisten lippu maksaa 15 euroa ja lasten lippu 5 euroa. HJK tiedottaa somekanavissaan yleisestä irtolipunmyynnistä viimeistään torstain aikana.

Nähdään Talissa lauantaina!

P.S. Ystävänpäivänä 14.2. klo 9 alkaa VIP-kausikorttien myynti. Uudet asiakkaat voivat ostaa ystävänpäivän ajan kaksi VIP-kausaria yhden hinnalla. Nykyiset kausikorttilaiset voivat päivittää kausikorttinsa VIP-kausikortiksi vielä ennen yleisen myynnin alkamista ottamalla sähköpostitse yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Ystävänpäivän kampanjaa ei voi yhdistää kausikortin päivittämiseen.