Lauantain Lahti-peli alkaa vasta klo 16.00 – Boltilla superpäivä!

HJK:n naiset, miehet ja HJK Klubi 04 pelaavat Bolt Arenalla tulevana lauantaina. 

Yleisöä - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola

HJK:n ja FC Lahden harjoitusottelun alkamisaika ensi lauantaina siirtyy tunnilla, eli ottelu alkaa vasta klo 16.00. Siirto johtuu HJK:n naisten voittoisasta etenemisestä Suomen Cupissa: naiset kohtaavat Bolt Arenalla Cupin välierässä lauantaina klo 12.00 Ilveksen. Super-lauantain täydentää HJK Klubi 04, joka kohtaa launtaina niin ikään Bolt Arenalla Grankulla IFK:n harjoitusottelussa klo 19.30. 

Liput päivän kahteen ensimmäiseen otteluun ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi – HJK Klubi 04:n matsiin on vapaa pääsy. Paikan päältä lippuja peleihin saa lauantaina klo 10.00 alkaen, portit otteluihin avataan tuntia ennen otteluiden alkua. Katsomossa paikat ovat vapaasti valittavissa.

La 19.3. klo 12.00 HJK – Ilves (Suomen Cup) 

Otteluun on vapaa pääsy Klubien Klubi -kausikortilla sekä tilauspohjaisella kausikortilla. Katsomolohkoista käytössä on vain Pääkatsomo. Jos Klubien Klubi -korttisi on muualle kuin Pääkatsomoon – älä huoli, se oikeuttaa tässä ottelussa paikkaan Pääkatsomossa. Paikat ovat vapaasti valittavissa.

La 19.3. klo 16.00 HJK – FC Lahti (Veikkausliigan harjoitusottelu)

Otteluun on vapaa pääsy HJK:n Veikkausliiga-kausikortilla, Klubien Klubi -kausikortilla sekä tilauspohjaisella kausikortilla. Katsomolohkoista käytössä ovat Pääkatsomo sekä Klubipääty. Jos kausikorttisi on Itäkatsomoon – älä huoli, se oikeuttaa tässä ottelussa paikkaan Pääkatsomossa tai Klubipäädyssä. Paikat ovat vapaasti valittavissa.

La 19.3. klo 19.30 HJK Klubi 04 – GrIFK (Kakkosen harjoitusottelu)

Katsomolohkoista käytössä on vain Pääkatsomo. Otteluun on vapaa pääsy, paikat ovat vapaasti valittavissa.

Bolt Arenan ravintolatoiminnot ovat yhä kiivaan remontin ja uudistusten alla, minkä vuoksi palvelut eivät valitettavasti ole vielä tänä viikonloppuna käytössä. Sen sijaan seuraavana viikonloppuna HJK–Hammarby-treenipelissä lauantaina 26.3. sekä Kansallisen Liigan avausottelussa HJK – Åland United sunnuntaina 27.3. katsojat pääsevät nautiskelemaan uusituista palveluista ensimmäistä kertaa.

Tervetuloa & nähdään Boltilla!

La 19.3. klo 12.00 HJK – Ilves (Naisten Suomen Cupin välierä)
La 19.3. klo 16.00 HJK – FC Lahti (harjoitusottelu)
La 19.3. klo 19.30 HJK Klubi 04 – GrIFK (harjoitusottelu)

Klubi tällä viikolla