LIIGACUP: HJK innolla ensimmäiseen peliin kotistadionilla

HJK:lle Liigacupin puolivälierä KuPS:aa vastaan on samalla vuoden ensimmäinen ottelu Sonera Stadiumilla.

Joukkue on Turkista paluunsa jälkeen päässyt jo harjoittelemaan Soneran tekonurmelle.

– Maanantaina satoi räntää, mutta sen jälkeen ilmat ovat olleet hyvät ja kenttä erinomaisessa kunnossa. Joukkue odottaa innolla, että pääsemme pitkästä aikaa ulos ja kotistadionille pelaamaan. Siitä on myös pitkä aika kun viimeksi olemme päässeet Soneralle kotiyleisö eteen, joten toivottavasti keskiviikkona myös kannattajia tulee reippaasti, sanoo HJK:n kapteeni Ville Wallén.

Vastustaja KuPS on ollut HJK:lle aina vaikea pala, varsinkaan Helsingissä savolaisryhmä ei ole juurikaan jarrutellut. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat aina olleet kiihkeitä.

 

Viimeisin kohtaaminen on tältä keväältä Uusi Lahti Cupista. Silloin HJK oli parempi lukemin 2-1.
  • KuPS oli mielestäni hyvällä asenteella ja joukkueella liikenteessä Lahdessa. Sen jälkeen he ovat saaneet muutamia loukkaantuneita pelaajia takaisin rinkiin sekä pari uutta vahvistusta, Wallu pohtii.
– Saamme varmasti tehdä ihan kunnolla hommia KuPS:aa vastaan.

 

Myös HJK on päässyt hiomaan peliään kevään aikana. Viime viikolla päättynyt kymmenen päivän Turkin leiri oli Wallénin mukaan kaikin puolin onnistunut.

– Treenejä vedimme tiukkaa tahtia kahdesti päivässä, pelasimme kolme kovatasoista ottelua. Muutenkin vietimme paljon aikaa yhdessä ja kävimme paljon asioita läpi. Joukkuehenki on ollut koko ajan hyvä, mutta varmasti myös leirin myötä hitsautunut entistä tiiviimmäksi.

 

Tavoitteena on saada vielä ennen liigakauden alkua mahdollisimman monta peliä.

– Haluamme ehdottomasti Liigacupissa niin pitkälle kuin mahdollista. Se tarkoittaisi vielä kahta peliä lisää. Ja mahdollisesti ajatuksena on pelata vielä harjoitusottelukin. Jatkoon meneminen toisi tilaisuuksia hioa peliä entisestään vielä ennen liigakauden alkua.
Liigacupin puolivälierä

HJK-KuPS

Ke 21.3. klo 18.00

Sonera Stadium