LIIGACUP: Nuorille vastuuta perjantain MYPA-ottelussaHJK jatkaa Liigacup-urakkaansa perjantaina kun se kohtaa erittäin nuorella joukkueella MYPA:n Talissa klo 15.00 alkaen. Joukkue on nuori siksi, että peräti viisi klubilaista on Suomen A-maajoukkueen mukana Trinidad & Tobagossa pidettävällä harjoitusleirillä. A-maajoukkueen mukana ovat Berat Sadik, Sebastian Mannström, Sebastian Sorsa, Akseli Pelvas ja Mikko Sumusalo.

Heidän tilalleen päävalmentaja Antti Muurinen on saanut nuoria lupauksia Klubi 04:n harjoitusringistä.

– Se on varmaa että lähdemme nuorella joukkueella perjantain otteluun. Jo avauksessa on monta sellaista nuorta, jotka ovat vasta tälle vuodelle nousseet meidän harjoitusrinkiimme. Luvassa onkin todella mielenkiintoinen ottelu, niin faneille kuin meille valmentajillekin.

Muurinen kehuu nuorten esityksiä jo FC Lahtea vastaan pelatussa avausottelussa viikko sitten. Muun muassa Robin Lod, Nikolai Alho ja Kastriot Kastrati pääsivät kokeilemaan vauhtia liigajoukkuetta vastaan. Perjantaina he saavat entistä enemmän vastuuta ja näyttöpaikkoja.

– Heidän lisäkseen tullaan näkemään myös yksi debyytti kun Janne Saksela on perjantaina avauksessa. Hän on mielenkiintoinen pelaaja, Muurinen paljastaa.

Oman tunnelmasta otteluun tuo myös se, että MYPA:sta löytyy monta entistä klubilaista. Toni Korkeakunnaksen valmentamasta joukkueesta löytyy muun muassa Nosh A Lody, David Ramandingaye, Eetu Kaipio ja Tuomas Aho, entinen HJK-kapteeni.

– MYPA on siis yksi tutuimmista joukkueista lohkossa. Myös MYPA on liikkeellä aika nuorella joukkueella, kuten viime vuoden Liigacupissakin. Silloin ottelu oli kaikin puolin mielenkiintoinen, molemmat joukkueet tekivät paljon kokeiluja.

– Ja siinä mielessä tänä perjantaina on sama tilanne, että kokeiluja tullaan tekemään ja niitä myös mielellään tehdään kun tilanne on tällainen.

Liigacup

HJK-MYPA

Pe 20.1. klo 15.00