Lindstömin tilanne huolestuttaa päävalmentajaa

 • Mathias ehti olla vain hetken kentällä ja tuli loukkaantumisen jälkeen suoraan vaihtoon. Hän menee keskiviikkona magneettikuvauksiin, ja sen jälkeen tiedämme hänen tilanteensa, päävalmentaja Antti Muurinen miettii vakavana.

  Muilta osin ottelu sai Muuriselta kehut. Dramatiikkaa ei Tapiolassa pelatusta ottelusta puuttunut. Honka paineli alussa kahden maalin johtoon, HJK tuli kovaa perässä ja ohi, mutta Honka taisteli tasapelin yliajalla.

  – Kiihkeä ja erittäin jännittävä ottelu. Mielestäni molemmilla joukkueilla oli omat painostuskautensa: Hongalla ottelun alku, ja meillä erityisesti toisen jakson alku. Riippuu tietenkin näkökulmasta, voiko ottelua pitää erityisen laadukkaana. Ainakin yleisölle tarjottiin viihdettä koko rahalla, ja se on tietenkin hyvä juttu.

  Honka-ottelu on haudatta HJK-leirissä nopeasti pois mielestä. Tulevana viikonloppuna on luvassa vähintään yhtä kiihkeä kamppailu, kun Seinäjoella iskevät yhteen historiallisessa ottelussa Suomen ja Ruotsin viime vuoden mestarit, HJK ja AIK.

  – Kieltämättä tulee varmasti olemaan melkoisen rankka viikonloppu, matkoineen kaikkineen, mutta AIK:n kohtaaminen on varmuudella kaiken vaivan arvoinen. 

  Palautumisen on oltava pikainen, sillä loppuviikko mennään jo täysin normaalilla harjoittelurytmillä. Kolhut ja loukkaantumiset eivät tule haittamaan HJK:n matkaa Seinäjoelle.

– Aiomme lähteä Seinäjoelle isolla ryhmäll, Muurinen kertoo.

Kuvia HJK:n ja Hongan Liigacup-kohtaamisesta:

Toistamiseen kahden maalin mies, HJK:n loistovireinen Akseli Pelvas


HJK:n 2-3 -johtomaalin syöttänyt Rafinha


Lindstömin hyvin paikannut Valtteri Moren