Mäkelä: ”Vappu on kruunattu”

Hattutempullaan Mäkelä siirtyi yksin Veikkausliigan maalipörssin kärkeen kuudella maalilla. Vaasassa ottelun ensimmäinen jakso oli kuitenkin tasaisempi kuin numerot antavat ymmärtää.
– Oma pelimme ei lähtenyt liikkeelle ehkä ihan niin kun olimme ensin ajatelleet. Toisaalta VPS antoi ihan hyvän vastuksen alussa. Se oli melko tasaista vääntöä, Mäkelä toteaa.
– Itselläni oli pari hyvää paikka tehdä jo siinä alussa, mutta onnistuin vasta jakson lopussa. Se maali tuli erittäin hyvään paikkaan joukkueen kannalta. Saimme sen avulla hyvän fiiliksen tauolle ja toiselle jaksolle.
Toisen jakson 52. minuutilla Mäkelä sivalsi toistamiseen.
– Ensimmäisessä maalissa Danny (Hoesen) antoi loistavan passin. Toisessa maalissa JW (Westö) teki puolestaan esityön. Sen jälkeen oikeastaan nautiskeltiin ja pelattiin vapautuneesti.
Kolmas tuli Zenelin ajon ja keskityksen jälkeen. HJK:n voitto sinetöityi siihen Vaasan illassa.
– Meillä on tällä hetkellä päällä todella hyvä energia ja tunnelma joukkueessa. Se on jatkunut oikeastaan jo kauden avausottelusta KuPS-vastaan. Saimme jo silloin loistavan startin kauteen ja sen jälkeen meillä on ollut tehtävänä pitää se tunnelma päällä.
– Siinä olemme onnistuneet. Vappu on tällä voitolla kruunattu.