Mestarien liigan 1. karsintakierroksen molemmat pelit HJK TV:stä

HJK TV näyttää vieras- ja kotipelin Liettuan hallitsevaa mestaria FK Panevėžysia vastaan. Lisäksi vieraspeliä voi seurata Bolt Arenan ravintolassa.

HJK:n eurotaival käynnistyy 9. heinäkuuta Liettuassa, kun maan hallitseva mestari isännöi Klubia Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen avausottelussa kello 18.30. Otteluparin toinen osa pelataan Bolt Arenalla 16.7. kello 19. Molemmat pelit näkyvät HJK TV:stä. Kotimatsin liput ovat myös jo myynnissä täällä.

Vieraspelin livestream-lähetyksen hinta on 9,99€ ja kotipelin hinta on 6,99€. Vieraspelin selostaa Kim Kallström ja kotipelin Petteri Vennelä.

Kaikki HJK:n eurokarsintojen kotipelit näkyvät lähtökohtaisesti HJK TV:stä. Lisäksi HJK pyrkii neuvottelemaan aina myös vieraspelin livestream-oikeudet itselleen. Nähdäksesi ottelun HJK TV:stä sinun tulee kirjautua tai rekisteröityä SolidSport-palveluun. Pääset HJK TV:n omille nettisivuille tästä.

HJK järjestää Panevėžys-vieraspelien yhteyteen myös kisakatsomon Bolt Arenan ravintolaan, jossa ottelua voi seurata veloituksetta. Bolt Arenan ravintola palvelee koko päivän ajan Helsinki Cupin yhteydessä.

Itse ottelu alkaa kello 18.30, ja lähetys käynnistyy noin kymmenen minuuttia ennen matsin alkua. Ravintola palvelee matsin ajan ja ovet sulkeutuvat ottelun jälkeen noin klo 21. Kisastudio-olut 0.4l tarjoushintaan 7,50€.

Tervetuloa Boltille!