Miehet valmiina kevään huippuotteluun – Ottelu alkaa jo 14.00

Kentällä iskevät yhteen alkukauden puhtaalla pelillä selvittänyt Inter ja kotonaan äärimmäisen vahva HJK. Yhtä mehukasta tilannetta tuskin enää keväällä nähdään. HJK voisi voitolla ottaa kiinni Interin johtomatkan, Interillä puolestaan olisi mahdollisuus kunnon irtiottoon.

HJK:n puolustuksen lukko Mathias Lindström tietää tasan tarkkaan, miten kovassa kunnossa oleva joukkue tuleekaan vastaan.

– No jos vastaan tulee joukkue, joka on voittanut kaikki ottelunsa tähän mennessä ja vieläpä maalisuhteella 10-0, on haaste meille tietenkin kova, Masse tiivistää.

Hallitseva mestari on ailahdellut, mutta oikeastaan vain vieraskentällä. Vasta viime kierroksen KuPS-voitto oli joukkueen ensimmäinen vierasvoitto kolmesta pelistä. Kotonaan HJK on kuitenkin ollut voittamaton ja kaatanut kotonaan IFK:n ja Jaron selkein lukemin. Sunnuntain ottelussa vastaan tulee kuitenkin huomattavasti kovempi vastustaja.

– Inter on toki yksi mestaruustaiston suosikeista, hyökkäyskalusto maan parhaita ja pelaavat aktiivista jalkapalloa samoin kuin me. Me sen sijaan onnistuimme monessa asiassa Kuopiossa: pidimme oman maalimme tyhjänä ja teimme tehokkaasti maalit omista paikoistamme. Tähän pitää pystyä myös sunnuntaina.

Kotikenttä on Massen mukaan luonnolliseti HJK:n etu. Ei niinkään kevään säissä tasaisena ja hyväkuntoisena pysyvän alustan takia vaan myös henkisesti.

– Kotikenttä on ollut meille tärkeä itseluottamuksen kannalta. Toisaalta taas, tiedämme että meidän pitääkin kotikentällämme antaa parastamme ja taistella suurella sydämellä. Toivottavasti myös yleisö muistaa, että ottelu alkaa jo 14.00, jotta saadaan meille se ylimääräinen pelaaja mukaan peliin, Masse sanoo.

HJK-FC Inter
Su 6.5. klo 14.00
Sonera Stadium