Muurinen: ”CIS Cupin anti oli hyvää”

– Jos vertaa esimerkiksi eiliseen, niin tänään meillä oli kummallisen tahmea päivä. Zenit pääsi tekemään melko helposti kaksi maalia ja oli muutenkin halukkaampi etenemään jatkopeleihin.
HJK:n urakka vaikeutui huomattavasti kun puolustaja Rafinha joutui punaisella kortilla pois kentältä. Toista puoliaikaa oli tuolloin pelattu parikymmentä minuuttia. HJK löysi kyllä kovemman vaihteen ottelun loppua kohden ja sai aikaiseksi maalin. Jarno Parikka laukoi HJK:lle 2-1 -kavennuksen kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa.
– Tuntui, että tänään oli aika vaikeaa jokaisella osa-alueella. Pitää tietenkin muistaa, että menemme vasta tammikuun puoliväliä, joten neljä ottelua näin lyhyen ajan sisään vaatii vielä tässä vaiheessa veronsa, Muurinen sanoo.
Joukkue ja valmennusjohto suuntaavat takaisin kotimaahan torstaina aamupäivällä ja palaavat pikaisesti arkirytmiin.
– Nyt pitää analysoida, mikä onnistui ja missä on vielä parannettavaa ja jatkettava sitten määrätietoista työtä eteenpäin. En ole harmissani putoamisesta. On ymmärrettävää, että pelissä tapahtuu vielä ailahteluja. Kaiken kaikkiaan olemme kaikki, sekä valmentajat että pelaajat, tyytyväisiä turnauksen antiin. Peliaikaa ja -kokemusta tuli laajalle ringille, ja plakkariin jäi monta onnistumista. Toisekseen, yhtä hieman pahempaa vammaa lukuun ottamatta, jätkät pysyivät terveinä.