Muurinen: Jätkät nauttivat pelaamisesta

Päävalmentaja Antti Muurinen oli toisen jakson rynnistykseen erittäin tyytyväinen.
– Ensimmäinen jakso oli tahmeaa. Yritimme prässätä Jaroa, mutta ajoittain epäonnistuimme siinä. Oma hyökkäyspelikään ei luonnistunut ihan kuten olisimme halunneet. Mutta toisella jaksolla jätkät piristyivät selkeästi ja pelistä tuli jalkapalloshow.

Mitään yhtä tekijää ei Muurinen toisen jakson parannuksen taustalta maininnut, mutta peli muuttui silminnähden nautittavaksi.
– Cup-viikonloppu karisi pois ja jätkät löysivät sellaisen pelitunnelman että jokainen kentällä ollut pelaaja nautti pelaamisesta. Toinen jakso oli meiltä oikeastaan unelmapeliä.
Akseli Pelvas oli avannut maalihanat jo ensimmäisen jakson puolivälissä, mutta todellinen rynnistyi käynnistyi kun Cheyne Fowler iski yhden kauden komeimmista maaleista. Hän pääsi irtopalloon 30 metristä ja laukoi yhdellä kosketuksella pallon yli maalivahti Jesse Östin.
Sen jälkeen verkkoja heiluttivat Pelvas toistamiseen, Berat Sadik, Alex Ring ja Joel Perovuo.
– Oli todella hienoa että niin moni pelaaja onnistui. Se kertoo joukkueen laadusta ja tasosta. Erityisesti on mainittava Jari Litmasen tuoma vaikutus peliin kun hän pääsi vaihdosta peliin. Hänen esityksensä oli näyttävää pelaamista.


Akseli Pelvas iski keskiviikon ottelussa kahdesti, HJK:n ensimmäisen ja kolmannen, ja nosti kauden henkilökohtaisen maalimääränsä jo 12 osumaan.

Myös uransa ensimmäisen HJK-maalinsa pamauttanut Joel Perovuo sai kehuja. Hän päätti lukuisten seinäsyöttöjen jälkeen komeaakin komeamman HJK-hyökkäyksen tarkkaan alanurkkalaukaukseen 80. minuutilla.
– Joel on pikkuhiljaa löytämässä hyvää rytmiä. Cup-ottelussa laukaukset vielä karkailivat, mutta tänään osui todella tarkasti.