Muurinen: ”Joukkue terveenä ja nälkäisenä leirin toiseen peliin”

HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen oli sunnuntaina alkuillasta tyytyväisen oloinen. Viikonlopun ja erityisesti sunnuntain harjoituksista päälle on jäänyt hyvä vire maanantain ottelua varten.
– Tänään harjoituksissa oli erittäin hyvä tunnelma. Jätkät olivat pirteitä ja selvästi nälkäisiä huomista ottelua varten. Olen myös erittäin iloinen, että joukkue on pysynyt terveenä ja loukkaantumisestaan toipuva Jarno Parikkakin on paranemassa kovaa vauhtia.
HJK kohtaa maanantaina leirin toisessa harjoitusottelussa Venäjän toiseksi ylimmällä sarjatasolla pelaavan FC Volgan. Volga pelasi menneellä viikolla harjoitusottelun armenialaista FC Mikaa vastaan, jonka HJK voitti alkuviikolla 2-0. FC Volga ja FC Mika päätyivät keskinäisessä ottelussaan 0-0 -tasapeliin. Muurinen oli paikalla katsastamassa maanantain vastustajan.
– FC Volga oli tekninen ja fyysinen, melko samanlainen kuin viime vuonna täällä kohtaamamme FC Alania. Uskon, että Volga on meille erittäin hyvä mittari, kuten oli FC Mikakin. Leirin ensimmäinen ottelu vastasi tarkoitustaan, toivottavasti myös huominen.
– Kaiken kaikkiaan olen ollut leiriin todella tyytyväinen: nyt meillä on mahdollisuus päättää leiri onnistuneeseen suoritukseen ja pitää yllä hyvä itseluottamus, kun palaamme kotimaahan, Muurinen sanoo.
Antti Muurisella on leirin viimeiseen otteluun käytettävissään koko joukkue, pois lukien polveaan vielä kuntouttava Jarno Parikka.
HJK – FC Volga
Ma 15.3. klo 17.00 (Suomen aikaa), Sol Andalusi