Muurinen kaipaa tehoja lauantain ottelussa

– Latautuminen on selvästi nähtävissä joukkueen ilmeestä. Harjoittelimme tehokkaan treenin perjantaina iltapäivällä ja sitten suuntasimme bussilla Jyväskylään. Valmistautuminen aikaiseen otteluun lauantaina on näin siis paras mahdollinen.
Kotijoukkue JJK:sta on luotsilla selkeä kuva. Alkukaudella jopa sarjajohdossa käväissyt jyväskyläläisjoukkue on sittemmin hiipunut sarjan hännille, mutta pelissä on säilynyt tuore ilme.
– Martonen on vienyt joukkuetta jatkuvasti pelaavampaan suuntaan. Heidän kauttaan on kuitenkin vaivannut epätasaisuus. JJK:n on kaikin puolin aktiivinen jengi, jonka riveissä pelaa monta laadukasta pelaajaa. He ovat arvaamattomia, ja varsinkin nyt kun putoamispaineet ovat niskassa.
– Panokset ovat molemmilla joukkueilla kovat.
Oman joukkueensa tilanteesta ei Muurinen ota paineita. Liigaa on jäljellä kolme ottelua ja HJK johtaa sarjaa edelleen kuudella pisteellä ennen Honkaa. Voitto lauantaina veisi merkittävän askeleen lähemmäs toista perättäistä mestaruutta.
– Meille tärkeintä on vain pelata omalla tasolla ja parantaa aina edellisestä ottelusta – tässä tapauksessa Suomen Cupin finaalista. Emme löytäneet siinä ottelussa tasaista suoritusta. Pelasimme huonon avausjakson ja hieman paremman jälkimmäisen. Tehot kuitenkin jäivät pahasti uupumaan.
– Nyt lauantaina kaipaan joukkueelta todella paljon parempia tehoja.
JJK-HJK lauantaina 2.10. klo 14.00 Jyväskylässä