O’Brian Woodbine nautti HJK-debyytistään

HJK:hon Vaasasta loppukauden vuokralle saapunut puolustaja O’Brian Woodbine pääsi debytoimaan uudessa seurassaan maanantai-illan kotiottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan.

Nuorukainen selvitytyi urakastaan erinomaisesti ja oli jopa päästä iskemään HJK:n toisen osuman ottelun viimeisillä hetkillä.

– Olen tietysti todella iloinen ensimmäisestä pelistä HJK:n paidassa. Pelaaminen tuntui hyvältä, vaikka olen ollut joukkueen mukana vasta viikon verran. Taktisesti peli on vielä ehkä vähän hakusessa samoin joukkuetovereiden liikkuminen, mutta muilta osin peli sujui hyvin, Obi sanoo.

KuPS-voitto tuli tärkeään paikkaan sillä edellisen TPS-ottelun tappion jälkeen Interillä olisi ollut hyvä sauma kiriä HJK:n etumatkaa kiinni. Niin ei kuitenkaan käynyt, sillä Inter kärsi tasapelin Honkaa vastaan. HJK siirtyi kärjessä 16 pisteen etumatkalle kun pelaamatta on yhdeksän ottelua.

HJK:n auttaminen mestaruuden uusimiseen onkin Obin ensisijainen tavoite loppukauden aikana.

– Mestaruus on tietenkin tärkein juttu, mutta henkilökohtaisesti yritän saada mahdollisimman paljon peliaikaa sekä taistella paikasta joukkueessa myös ensi kaudeksi.

Alku ainakin on sujunut hyvin.

– Oikeastaan vain Augburgiin siirtynyt Dawda Bah oli minulle entuudestaan tuttu pelaaja joukkueessa, mutta pelaajat ovat ottaneet todella hyvin vastaan pukukopissa. Jokainen pelaaja on tullut tutuksi nopeasti.

KuPS-voitto oli tärkeä, mutta jopa tärkeämpi on tulevan kierroksen ottelu Interiä vastaan. Joukkueet kohtaavat kärkikamppailussa sunnuntaina 18.9. Turussa. Voitto siitä tarkoittaisi erittäin merkittävää askelta kohti mestaruuden uusimista.

– Siitä tulee ehdottomasti todella kova kamppailu. Pitää vain lähteä rohkeasti vieraisiin ja hakea omalla pelillä hyvä tulos, Obi tiivistää.