Ojala: ”Kova halu Liigacupin finaaliin”

TamU isännöi HJK:ta Pirkkahallissa klo 14.30 alkavassa ottelussa.
Sinivalkoraitainen joukkue pääsee matkaan hyvistä asemista, sillä sairastupa on melkein tyhjä ja asepalvelustaan suorittamassa olleet Valtteri Moren, Cheyne Fowler, Teemu Pukki ja Tomas Karike päättivät palveluksensa perjantaiaamuna. 
– Jengi on luottavaisilla mielin, HJK-kasvatti Juhani Ojala kuittaa.
– Ja asenne on myös kunnossa, sillä ehdottomasti tavoitteena on edetä Liigacupin finaaliin.
Kauden alkuun on aikaa noin kuukausi. TamU-ottelu aloittaa viimeisen puristuksen kohti Veikkausliigan alkua, joten tärkeää on myös se, miten peli joukkueella kulkee kokonaisuudessaan. Monen osa-alueen pitäisi tässä vaiheessa olla suurin piirtein kunnossa.
– Neljä viikkoa kauden alkuun, joten taktisesti monissa jutuissa pitäisi onnistua ja asenteen olla sellainen, että koko 90-minuuttia pystytään pelamaan joukkueena tasainen peli. Toki, aikaa on vielä hioakin. Mutta itselläni on ainakin sellainen tuntuma, että monet asiat joukkueessamme ovat juuri oikealla tolalla tulevaa kuukautta ajatellen, Ojala pohtii.
– Siksikin jengissä on tällä hetkellä tosi luottavainen yleistunnelma. Liigacup-puolivälierän, KuPS-ottelun, ailahtelevaisuus on unohdettu.
Tänään perjantaina arvottiin myös Suomen Cupin seitsemäs kierros, jolle myös loput liigajoukkueet tulevat mukaan. HJK sai arvonnassa vastaansa voittajan otteluparista SJK-FC KooTeePee. Koska molemmat joukkueet ovat alemman sarjatason joukkueita kuin HJK, on ottelu automaattisesti HJK:lle vierasottelu. Ojalalle SJK on kotkalaisia tutumpi ryhmä.
– FC KooTeePee on kahdesta tuntemattomampi. SJK on tullut meille tutuksi Komia-turnauksen tiimoilta. Seinäjoella näyttäisi olevan noususuuntaus päällä ja joukkue on taas tälle kaudelle vahvistunut monella hyvällä jätkällä, muun muassa Chris Cleaverilla ja Christian Sundilla.