Okkonen: Haluamme jatkaa hyviä tuloksia

Reissu on helsinkiläisen toinen vieraspeli. Ensimmäisessä joukkue joutui taipumaan TPS:lle Turussa lukemin 3-1. Muissa otteluissa HJK on ollut kotonaan voittamaton. Kotikentällä on kaatunut sekä IFK että Jaro.

HJK-keskikenttä Antti Okkonen haluaakin, että joukkue siirtää hyvät otteet kotiotteluissa myös vieraskentille.

– Tuloksellisesti olemme, TPS-ottelua lukuun ottamatta, pelanneet hyvin. Olisi todella tärkeää pystyä jatkamaan samaa menoa, vaikka helppoa ei Kouvolassa varmasti tule olemaan, aikaisemmin MYPA:n riveissä pelannut Okkonen pohtii.

Kotijoukkue MYPA:n keskikenttä näkee tuttuna ja hankalana vastustajana. Kouvolalaisten riveissä pelaa useita entisiä HJK-pelureita sekä monia entisiä pääkaupunkiseutulaisia. Myös valmentaja Toni Korkeakunnas on entinen helsinkiläinen.

Varmaa on siis, että näyttöhaluja ei MYPA:lta puutu.
  • Pelistä tulee varmasti kova taistelu. Uskon, että kumpikin joukkue tuntee toisensa pelityylit hyvin. Toisaalta taas, Saviniemen kentän kunto saattaa hieman vaikuttaa MYPA:n peliin nyt alkukaudella: he ovat ehkä joutuneet lähtemään peleihin normaalia suoraviivaisemmalla tyylillä.
Oman joukkueensa peliin Suke on pääosin tyytyväinen, vaikka parannettavaa löytyy kyllä. Ainakin MYPA:n suoraviivaisuuteen olisi vastattava tiukalla puolustuslinjalla.
  • Yksi tärkeä asia on se, että olemme antaneet vastustajalle jokaisessa ottelussa johtoaseman ja ensimmäisen maalin. Se on varmasti sellainen asia, joka pitää saada kuntoon, varsinkin vieraspeleissä. Muuten tulee raskasta.
”Sukelle” sunnuntain pelissä on tietty erityislaatu, sillä mies pelasi useita vuosia kouvolalaisjoukkueessa ennen siirtoaan HJK:hon täksi kaudeksi. Mutta mitään turhia paineita ei kokenut pelimies asiasta ota.
  • Ihan normaali valmistautuminen. Totta kai haluan pelata hyvin, mutta niinhän se on jokaista joukkuetta vastaan.
Veikkausliiga

MYPA-HJK

Su 29.4. klo 18.30

Saviniemi