Ollila, Soiri ja Peltola Huuhkajiin – Meriluoto ja Stjopin Pikkuhuuhkajiin

HJK:sta myös valmentaja Tuomas Silvennoinen ja fysioterapeutti Toni Taipale Pikkuhuuhkajien matkaan, Tony Elomaa tuuraa fysiona.

Tuomas Ollila debytoi marraskuussa Huuhkajissa Pohjois-Makedoniaa vastaan.

Maaliskuun maajoukkuetehtävät kutsuvat ensi viikolla jälleen kerran lukuisia klubilaisia. 

Huuhkajien matkassa EM-karsintoihin Tanskaan (23.3.) ja Pohjois-Irlantiin (26.3.) lentävät laitapuolustajat Tuomas Ollila ja Pyry Soiri sekä puolustaja Matti Peltola

Pikkuhuuhkajiin eli alle 21-vuotiaisiin HJK:sta kutsun saivat Kai Meriluoto, Maksim Stjopin ja Oliver Pettersson sekä IFK Mariehamnissa lainalla pelaava Elmo Henriksson. U21 kohtaa Pohjois-Makedonian 25.3. ja Bulgarian 28.3. 

(Päivitetty 17.3.: Topi Keskinen joutuu jäämään sivuun Pikkuhuuhkajista loukkaantumisen takia. Peltola puolestaan nostettiin U21-joukkueesta Huuhkajien mukaan.)

(Päivitetty 20.3.: Oliver Pettersson nostettu Pikkuhuuhkajiin.)

Miro Tenho, Miska Ylitolva, Toni Taipale - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist
Toni Taipale on valittu Pikkuhuuhkajien fysioterapeutiksi. Tammikuisessa kuvassa ”Tepi” lenkittää Miro Tenhoa ja Miska Ylitolvaa.

Stjopinille kutsu alle 21-vuotiaisiin on ensimmäinen. Samoin ensimmäisen kutsunsa sai HJK:n fysioterapeutti Toni Taipale, joka on jatkossa Pikkuhuuhkajien matkassa kaikissa maaottelutapahtumissa. Taipaleen poissaollessa HJK:n Veikkausliiga-joukkueen fysiona tuuraa Klubissa aiemminkin fysioterapeuttina työskennellyt Tony Elomaa

Lisäksi HJK:n Veikkausliiga-joukkueen valmentaja Tuomas Silvennoinen kuuluu Mika Lehkosuon johtamaan U21-valmentajistoon. 

Pikkuhuuhkajien tuore nimilista on muiltakin osin klubilaisittain mieluisaa katseltavaa, sillä HJK-paitaa on aiemmin kantanut peräti kuusi pelaajaa: Santeri Väänänen, Casper Terho, Kalle Wallius, Leo Walta, Adam Marhiev ja Agon Sadiku ovat joukkueessa mukana.

U17-maajoukkue pelaa maaliskuussa erittäin kovatasoisessa EM-jatkokarsintalohkossa Turkissa. Vastassa ovat 22.3.–28.3. Espanja, Saksa ja Turkki, ja HJK:sta mukaan on kutsuttu peräti kahdeksan pelaajaa: David Ezeh, Emil Ingman, Emil Leveälahti, Kalle Koponen, Mustafa Abdulmuttaleb Abdulrasoul, Elmer VauhkonenDaniel Riihilahti ja Joel Tynkkynen.

U18-maajoukkue puolestaan pelaa Portugalissa miniturnauksen isäntämaata, Georgiaa ja Itävaltaa vastaan 24.–28.3. HJK:sta joukkueessa ovat William Grönblom ja Otto Hannula