Otteluennakko: HJK – PK-35 24.7.

Vantaalainen PK-35 on kauden aikana pysynyt paljon otsikoissa myös muiden kuin pelillisten asioitten takia. Toukokuun alussa Myyrmäessä pelatussa ottelussa kotijoukkue piti Klubia pihdeissään ensimmäisen puoliajan, kunnes toisella puoliskolla tiukka peli kääntyi lopulta Klubille 2-1 Odun ja Taiwon maaleilla. Tuolloin vantaalaisjoukkue oli melko erinäköinen kuin nyt. Espanjalaiset taustat ja pelaajat ovat jättäneet seuran ja uusia nuoria on nostettu rinkiin. PK-35:n riveistä HJK:hon siirtyi kesän alussa valmentaja José Riveiro.

HJK ottelutahti ja matkustustahti heinäkuussa on raju. Neljä Veikkausliigapeliä ja neljä europeliä. Viikko sitten perjantaina Bulgarian reissusta palannut HJK hävisi sunnuntaina Ilvekselle vieraissa 1-0. Tämän viikon torstaina HJK selvitti tiensä Eurooppa-liigan 3. kierrokselle voittamalla kotiottelussa bulgarialaisen PFC Beroen 1-0. Myös sunnuntain ottelu PK-35:ttä vastaan on kotona, joten pelaajille jää nyt hitusen verran enemmän lepoaikaa otteluiden välissä.

Mika Lehkosuolla on pitänyt kiirettä otteluiden välissä, mutta kaikki on valmiina paikalliskamppailuun:

– Meidän avauskokoonpanossa nähdään muutamia muutoksia verrattuna torstain europeliin. Yhtä isoa rotaatiota kuin viikko sitten ei tulla näkemään, sillä palautuminen kahden kotipelin välissä on ollut huomattavasti tehokkaampaa. Veikkausliiga on nyt puolessa välissä ja sarjassa haetaan asemia loppukautta varten, joten jokainen peli on todella tärkeä.

– PK-35:n tapa pelata on muuttunut paljon sitten edellisen kohtaamisen. He pelaavat erilaisella pelisysteemillä ja paljon suoraviivaisemmin. Njazi Kuqi ja Aleksi Ristola ovat vaarallinen kärkipari.

Liput otteluun aikuisille alkaen 9,50 €, lapset kaikkiin katsomoihin 5,00 €. Osta liput edullisesti ennakkoon: Ticketmaster.fi

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä ISTV:stä.

 

KLUBI vs PK-35
Su 24.7. klo 18.30
Liput alk. 9,50 / 5,00https://t.co/mLNejmVjnr
#HJK #PystiTöölöön #Veikkausliiga pic.twitter.com/OroqlfEVSy

— HJK Helsinki (@hjkhelsinki) July 23, 2016