Otteluennakko: HJK – SJK 18.4.

Lähtökohdat ottelun ovat jännittävät. Viime kaudella SJK voitti tiukan ja tasaisen Veikkausliigan viimeisen kierroksen tuloksilla ja HJK tippui pronssille kuuden peräkkäisen Suomen mestaruuden jälkeen. Joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa Marbellassa maaliskuussa ja siitä koitoksesta HJK vei voiton. Torstain Veikkausliiga-kierroksella Klubi toi arvokkaan tasapelin ja pisteen Rovaniemeltä, kun puolestaan SJK sai IFK Mariehamnilta selkäänsä kotikentällään Pohjanmaalla.

Päävalmentaja Mika Lehkosuo arvioi joukkueensa esityksiä rauhallisesti.

– Emme olleet parhaimmillanne RoPS:a vastaan. He käyttivät omat vahvuutensa paremmin hyödyksi kuin me omamme. Silti tasapeli Rovaniemeltä on ihan kelpo suoritus tähän kauden alkuun.
– RoPS:n pelityyliä voisi kutsua järkeväksi arktiseksi raivoksi, kun taas SJK on enemmän teknis-taktinen joukkue. Joukkue on muuttunut viime vuodesta jonkin verran, mutta ilman muuta heillä on laadukas ryhmä kasassa. Eremenko Jr on näkyvässä roolissa ratkaisusyöttöjen antajana, ja meidän täytyy pystyä eliminoimaan tämä.
– Meidän vahvuudet on alkukaudesta olleet maalinteossa. Olemme tehneet kolmessa pelissä seitsemän maalia ja päässeet hyvin maalipaikoille. Hyökkäyspeliä hiomme treeni treeniltä entisestään paremmaksi. Joukkueemme on hyvässä iskussa maanantaina.

Kevään kärkiottelun ennakkoliput ovat menneet hyvin kaupaksi ja paikalle odotetaan kauden yleisöennätystä. Liput kannattaa ostaa ennakkoon ja saapua ajoissa paikalle.

Osta liput ennakkoon tästä »

 

?? KLUBI vs SJK!
? Ma 18.4. klo 18.30
? Liput: https://t.co/mLNejncUeZ#HJK #Helsinki #PystiTöölöön #Veikkausliiga pic.twitter.com/5wXrSppVUu

— HJK Helsinki (@hjkhelsinki) April 16, 2016