Otteluennakko: Klubi 04-FC Myllypuro 24.6.

Kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan 19 pistettä kerännyt 04 on sarjataulukossa pisteen edellä yhden ottelun enemmän pelannutta FC Futuraa, joten keskiviikkona helsinkiläisillä on hyvä tilaisuus kasvattaa johtonsa neljään pisteeseen.

Myllypuro on kerännyt niin ikään kahdeksasta ottelustaan vasta seitsemän pinnaa, ja löytyy sarjataulukosta seitsemänneltä sijalta, vain pisteen viimeisinä olevia Viikinkejä ja Jippoa edellä. Myllypuron suurimmat ongelmat ovat löytyneet puolustuspäästä. Omissa on soinut jo peräti 27 kertaa, mikä on ylivoimaisesti eniten koko lohkosta.

Kahdessa edellisessä ottelussa Myllypuron päästettyjen maalien yhteismäärä on huolestuttavat kymmenen maalia. Myllypuron ongelmana on ollut etenkin otteluiden lopun pelaaminen. Monessa ottelussa omissa on soinut viimeisten minuuttien aikana jatkuvasti selkärangan katkettua ja pelikurin kasassa pitämisen kanssa on ollut suuria ongelmia.

Klubi 04 on esiintynyt alkukauden pirteästi ja on ansaitusti sarjataulukon kärjessä. Helsinkiläiset ovat hallinneet käytännössä kaikkia pelaamiaan otteluita ja luoneet selkeästi vastustajaansa enemmän maalintekotilanteita. Tekopaikoista ei verkko ole heilunut aivan toivotulla tavalla ja nuori joukkue onkin viimeistellyt vasta 13 maalia vastustajiensa verkkoon.

Keskiviikon vastustaja FC Myllypuro on omissa otteluissaan yltänyt myös 13 tehtyyn maaliin, joten sillä saralla joukkueiden puntit ovat ennakkoon tasan.

-Meillä on takana juhannustaukoineen vähän rikkonaisempi viikko, kun moni pelaaja on ollut alle 18-vuotiaiden maajoukkueen mukana. Sieltä tuli pari pelaajaa loukkaantuneena takaisin ja paria lepuutetaan sekä satsataan harjoitteluun, koska ennen maaotteluita meillä oli kahden pelin viikko. Tärkeää on saada myös näille pelaajille kehittäviä harjoituksia ennen pelaamista, kertoo Klubi 04:n päävalmentaja Toni Koskela.

Klubi 04:n riveistä puuttuu keskiviikon ottelussa yksi alkukauden kantavista voimista, kun Lucas Lingman on sivussa maajoukkuetehtävien aikana tulleen loukkaantumisen vuoksi. Sama syy pitää myös Leo Väisäsen sivussa keskiviikon kamppailusta. Maalivahti Matias Sauramaa parantelee yhä jalkaansa ja missaa vielä keskiviikon ottelun. Sauramaan jalka kestää jo täysipainoista harjoittelua, joten paluuhetki lähestyy kovaa kyytiä.

-Meillä on takana kaksi vierasvoittoa ja nollapeliä, joka on jokaisessa sarjassa kova suoritus. Pelillisesti pystymme varmasti noista peleistä vielä parantamaan ja tänään tavoitteena on kontrolloitu ja tasapainonen 90 minuuttia, Koskela jatkaa.
 
Klubi 04-FC Myllypuro keskiviikkona 24.6. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Liput stadionin porteilta 10 euroa, tuotot ohjataan Aulis Rytkönen –rahastoon tukemaan vähävaraisten jalkapallojuniorien harrastusta.