Otteluennakko: Klubi 04-FC Viikingit 24.5.

Klubi 04 metsästää sunnuntaina neljättä peräkkäistä voittoaan Kakkosen itäisessä lohkossa. Lohkonsa kakkospaikkaa hallussa pitävä 04 kohtaa Sonera Stadiumin tekonurmella viime kauden päätteeksi Ykkösestä Kakkoseen tippuneen Viikingit.

Klubi 04:lle kauden alku on ollut menestyksekäs, sillä neljässä ensimmäisessä ottelussa joukkue on napannut kolme voittoa ja yhden tasapelin. Kotikentällä pelatusta kahdesta pelistä helsinkiläiset ovat voittaneet puhtaasti molemmat, kun Jippo kaatui 2-0 ja Kiffen 1-0.

Viikingeille kauden alku on ollut vaikea. Täksi kaudeksi paljon uudistunut joukkue on napannut neljästä ensimmäisestä ottelusta neljä pistettä ja Sonera Stadiumille joukkue saapuu kahden ottelun tappioputkessa. Vaikka joukkue onkin uudistunut paljon kuluvalle kaudelle, on Viikinkien mukana useita Ykkösessä pelanneita pelaajia.

Kahden tiukan 1-0 tappion jälkeen Viikingit saapuvat haastamaan paikallisvastustajaansa voitonnälkäisinä, joten helppoa iltapuuhdetta isäntien on sunnuntaina turha toivoa.

-Meillä on Viikingeistä aika tarkka kuva, koska olemme nähneet paljon heidän pelejään. Etenkin omassa boksissa meidän on puolustettava todella hyvin, koska heillä on todella vaarallisia pelaajia, kuten Kurittu (Einari), hyökkäyspäässä, miettii Klubi 04:n päävalmentaja Toni Koskela ennen sunnuntain paikalliskamppailua.

-Meillä on hyviä tuloksia takana ja etenkin pari nollapeliä putkeen lämmittää mieltä. Pelillisesti pystymme parantamaan vielä, meille hyviä tavoitteita on etenkin peruspelaamisen laadun nostaminen ja siihen tasaisuuden saaminen, Koskela jatkaa.

Klubi 04:n kokoonpanosta puuttuu sunnuntain kotiottelussa Kiffen-ottelussa päänsä loukanneet Joachim Böckerman ja Aapo Halme, jotka molemmat ovat olleet koko viikon sivussa. Lisäksi Fidel Hayes väänsi nilkkansa keskiviikon harjoituksissa ja on sunnuntaina sivussa. Kolmen poisjäännin lisäksi kaikki muut pelaajat ovat pelikunnossa.

Klubi 04-FC Viikingit sunnuntaina 24.5. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Stadionin portit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua. Lippuja saa ostaa porteilta 10 eurolla, tervetuloa!