Otteluennakko: Klubi 04-Jippo 9.5.

Kauden kaksi ensimmäistä peliään hävinneelle Jipolle on tiedossa hikinen iltapuuhde myös lauantaina, kun vastassa on hyvässä vireessa oleva Klubi 04. Helsinkiläiset ovat saalistaneet kahdesta ensimmäisestä pelistään yhteensä neljä pistettä. Edellisellä kierroksella 04 kaatoi väkevän esityksen jälkeen vieraissa FC Myllypuron 1-4. Joukkueen päävalmentaja Toni Koskela onkin ollut tyytyväinen joukkueensa esityksiin.

  • Myllypuroa vastaan puolustettiin todella hyvin ja sitä pitää jatkaa. Hyvä puolustaminen antaa meille aina saumat voittaa otteluita. Hyökkäyspelaamisessa meidän täytyy olla kärsivällisiä ja malttaa luoda tiloja hyökätä, säilyttäen samalla tasapaino. Tavoitteena on jatkaa hyviä otteita ja pelata tasainen 90minuuttinen ilman isompia heilahduksia pelin sisällä, Koskela painottaa.

    Vielä viime kaudella Ykköstä pelannut joensuulaisjoukkue on tällä kaudella liikkeellä selvästi uudistuneella ja huomattavasti nuoremmalla, kokemattomammalla ryhmällä kuin viime kaudella. 04:n joukkue on jälleen kerran täynnä taitoa ja näyttämisen halua, kun nuoret lupaukset hamuavat itselleen näyttöpaikkoja HJK:n edustusjoukkueeseen.

– Jiposta on hieman informaatiota heidän Viikingit-vieraspelin perusteella.  Todennäköisesti he tulevat puolustamaan syvällä ja satsaamaan erikoistilanteisiin ja vastahyökkäyksiin, minkä kanssa meidän täytyy olla tarkkana, Koskela tuumaa.

Klubi 04 osoitti vaarallisuutensa ja taitonsa jo ennen kauden alkua, kun sen miehistö edusti HJK:ta Liigacupin välierävoitossa HIFK:ta vastaan. Kakkosen Itäisen lohkon yhdeksi suosikiksi ennen kauden alkua nostettu 04 lähtee lauantaiseen kotiavaukseensa ennakkosuosikin asemasta. Hyvässä terveystilanteessa oleva helsinkiläisryhmä pääsee otteluun ilman loukkaantumishuolia, kun käytettävissä on joukkueen kaikki pelaajat. Tule kannustamaan tulevaisuuden liigapelaajat voittoon Sonera Stadiumille!

Kakkosen Itäisen lohkon ottelu Klubi 04-Jippo lauantaina 9.5. kello 19.00 Sonera Stadiumilta.