Pelvas: Kohta juhlitaan!

Miehen itsensä mukaan maalinteko ja vastuu kulkevat käsi kädessä. 
  • Kausi on mennyt loistavasti, niin omalta osalta kuin myös joukkueeltakin.  Totta kai on mukavaa olla myös oman joukkueensa maalipörssin kärjessä. Omalla kohdallani runsas peliaika loppukaudesta on ollut merkittävässä roolissa maalieni takana. Vielä on kuitenkin yksi ottelu jäljellä, joten mitä tahansa voi vielä tapahtua maalipörssin suhteen, Pelvas kertoi.
Rovaniemellä murskaantunut Veikkausliigan yhden kauden maaliennätys on hyökkääjän mukaan koko joukkueen ansiota.

 – Pääsyy suuriin voittoihin on ollut laaja ja laadukas pelaajarinkimme. Varsinkin kesällä, kun Euroopan valloituksemme oli kesken ja fokus siellä, niin onnistuimme kuitenkin laajan materiaalimme ansiosta hakemaan suurilukuisia voittoja Veikkausliigassa, se ratkaisi ennätyksen meille.

 Tuplamestaruuden myötä henki joukkueen sisällä on noussut entisestään. Lauantain klassikon jälkeen on miehen mukaan aika juhlistaa kunnolla kulunutta kautta, joukkuetovereiden ja fanien kanssa.

– Meillä on joukkueessa loistava draivi päällä tällä hetkellä. Vapautuneesti ja rentoutuneena on hyvä lähteä antamaan kauden viimeistä esitystä faneillemme. Voi olla, että esirippu laskeutuu vasta myöhään illalla, Pelvas vinkkaa.

 

Heti pelin jälkeen käynnistyvät juhlallisuudet, joissa luvassa on paitsi yllätyslauluesitys, ilotulitukset, mestaruuskannujen nostelua ja yhteiskuvia pelaajien kanssa.
Kenttäjuhlallisuuksien jälkeen bileet jatkuvat sisällä ravintola FreshCossa, jonne joukkue saapuu pian pelin jälkeen.

HJK – HAKA
La 29.10.2011 14:00
Sonera Stadium