Pienet vaivat HJK:n haittana ennen Honka-ottelua

HJK:n päävalmentajalla Antti Muurisella on paljon mietittävää ennen paikallisvääntöä FC Hongan kanssa tiistaina. Maanantain harjoituksista oli erilaisten vaivojen vuoksi sivussa viisi pelaajaa. Mathias Lindström, Dawda Bah ja Valtteri Moren kärsivät lievistä nilkkavammoista, David Ramandingaye selkävaivoista. Huonovointinen Sebastian Sorsa jätti myös harjoitukset väliin.

– Kyse on erilaisista ja eritasoisista ongelmista. Pelaajatilanne on toistaiseksi vielä melkoinen kysymysmerkki, sillä pahimmassa tapauksessa kaikki viisi ovat pois, parhaimmassa tapauksessa taas he ovat kaikki mukana tiistaina, Antti Muurinen sanoo.

Ongelmista huolimatta Muurinen pysyy luottavaisena. Nuorista löytyy apuja ja Liigacupin peleistä on turha ottaa ylimäärästä stressiä.

– Totta kai nämä pelit, ja varsinkin paikallispeli Honkaa vastaan, ovat erittäin mielenkiintoisia ja hyviä monessa mielessä, mutta on turha ottaa ylimääräisiä riskejä peluutuksessa.

Hongan tilanteesta Muurinen ei ole kuullut tarkempia tietoja. Ainakin Rami Hakanpää on espoolaisten riveistä pois, mutta muilta osin Honka on varmasti tutun kova.

– Lähdemme hyvällä ja vapautuneella fiiliksellä tiistain otteluun, Muurinen vakuuttaa.