Piirrä oma jalkapallounelmasi – ja ansaitse lippu HJK:n kotiotteluun!

Piirustuksen voi vaihtaa pääsylippuun HJK:n ja Interin kohtaamisessa keskiviikkona 22.9.

Mistä haaveilet Veikkausliigaan sekä futikseen liittyen? Tapahtuuko se pelikentällä vai katsomossa? Tekeekö sen sankaripelaajasi vai oletko sinä itse sankari? Piirrä hienoin hetkesi Veikkausliigan parissa ja osallistu kilpailuun.

Kilpailu on tarkoitettu alakouluikäisille (syntynyt vuonna 1998 tai myöhemmin) ja jokainen kilpailuun osallistuja pääsee katsomaan Veikkausliigan ottelua. Lisäksi kaikki kilpailuun osallistuneet työt julkistetaan syksyllä avattavalla Futaamo.fi -jalkapallosaitilla.

Kilpailun ohjeet:
Piirrä, maalaa tai tee muuten kilpailutyösi A4 tai A3 –kokoiselle paperille. Kirjoita paperin kääntöpuolelle
seuraavat tiedot itsestäsi:
– Nimi
– Ikä
– Suosikkiseura Veikkausliigassa
– Yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero tai osoite)

Pääset osallistumaan kisaan, kun otat piirustuksen mukaasi johonkin alla luetelluista Veikkausliigan otteluista. Kun jätät piirustuksen stadionin lipunmyyntipisteeseen, niin saat itse samalla maksuttoman lipun otteluun. Näin osallistut kilpailuun ja pääset samalla katsomaan toteutuuko sinun jalkapallounelmasi illan pelissä.

Kaikkien Veikkausliigaseurojen nimeämät kummipelaajat valitsevat kukin oman seuransa hienoimman jalkapallounelman ja tämän piirtäjä palkitaan seuran fanituotepaketilla. Lisäksi kummipelaajat valitsevat yhdessä koko kisan voittajan. Hän pääsee vanhempiensa tai vaihtoehtoisesti kahden kaverinsa
kanssa suosikkiseuransa sekä Veikkausliigan kunniavieraaksi lokakuussa. Vierailuun kuuluu ruokailu perheravintolassa ennen ottelua, tutustumiskierros stadionilla sekä ottelun avauspotkun suorittaminen yhdessä seuran kummipelaajan kanssa. Voittaja saa lisäksi omakseen ottelupallon.