Pisteet jäivät Ahvenanmaalle – IFK parempi 2-0

IFK Mariehamn jatkoi kotikentällään vahvaa kauttaan pitämällä täyden pistepotin Ahvenanmaalla. Kotijoukkue oli parempi lukemin 2-0.

Ottelun ensimmäisen maalin laukoi IFK:n Saihou Jagne kun ottelua oli pelattu 17. minuuttia. IFK-johto oli myös taukotilanne. Toisella jaksolla HJK:n kiri ei tuottanut tulosta, vaan IFK pääsi iskemään toistamiseen ottelun loppupuolella. Tällä kertaa asialla oli Aleksei Kangaskolkka ja pelikellossa minuutteja 77.

Paikkoja oli lisämaaleihin kummallakin joukkueella. IFK:n Mason Trafford laukoi tolppaan puolen tunnin pelin kohdilla ja HJK:n vaihdosta kentälle tullut Joel Pohjanpalo kolisutti niin ikään tolppaa kun peliä oli pelattu 82 minuuttia.

Lopputulos pitää HJK:n 27 pisteessä ja yhden ottelun enemmän pelanneena myös sarjakärjessä. IFK nousi 24 pisteeseen eli pisteen päähän sarjan toisena tulevasta Interistä.

HJK jatkaa liigaa tulevana maanantaina kun se kohtaa TPS:n kotikentällään Sonera Stadiumilla. Ottelu maanantaina 25.6. alkaa klo 18.30.

IFK-HJK 2-0 (1-0)