Rantala: ”Jatkopaikka tuli hyvällä asenteella”


Seinäjokelaisryhmä antoi hyvän vastuksen, mutta ei onnistunut pysäyttämään hyvällä asenteella otteluun lähtenyttä HJK:ta. Lopputuloksella 0-4 vierasjoukkueena pelannut HJK jatkaa Cupissa eteenpäin.

HJK:n kakkosvalmentaja Juho Rantala oli tyytyväinen omiensa asenteeseen. HJK ei jättänyt lopulta SJK:lle mahdollisuuksia.

– Esitys oli meiltä ammattimainen. Pidimme ottelun koko ajan kontrollissa ja teimme tarvittavat maalit. Mielestäni meillä ei ollut minkäänlaista stressiä missään vaiheessa, Rantala sanoo.

Ensimmäinen jakso päättyi kuitenkin maalittomana, vaikkakin HJK:n hallinnassa.

– Ensimmäinen jakso oli toki jälkimmäistä tasaisempi, mutta kuitenkin meidän kontrollissa. Toiselle jaksolle me yritimme petrata viimeistelyä ja se onnistui.

HJK:n vapauttavan ensimmäisen maalin pääsi iskemään toppari Rami Hakanpää, jolle tarkan keskityksen sivuvapaapotkusta antoi Mikko Sumusalo. Toista jaksoa oli tuolloin takana kolme minuuttia. Sen jälkeen HJK lisäsi höyryä ja paukutti kaksi maalia lisää kahteenkymmeneen minuuttiin. Lopullisen 0-4 -niitin antoi Jarno Parikka 85. peliminuutilla.

– Meidän jätkät olivat selvästi valmistautuneet hyvin ja lähtivät myös itse peliin tarkasti ja keskittyneenä. Jokainen jätkä hoiti homman tyylikkäästi, Rantala kiittelee.

HJK jatkaa siis Cupin kahdeksannelle kierrokselle puolivälieriin. Vastaan asettuu MYPA, jolle ottelu on kotiottelu. HJK:n ja MYPA:n välinen peli käydään tulevana torstaina 28.4. klo 17.30 Kouvolassa.