Ravintoloitsija vaihtuu Töölössä

Yrittäjähenkisyys ja uusi konsepti ratkaisivat, kun Sonera Stadiumin uudeksi ravintoloitsijaksi valittiin Pet Ravintolat Oy. Toiveita valintaprosessissa saivat esittää myös eri asiakasryhmät.

Uusi ravintoloitsija aloittaa 1.1.2017. HSM Oy vuokraa stadionin ravintolatilat ja kioskipisteet viisivuotisella sopimuksella Pet Ravintolat Oy:lle, joka pyörittää jatkossa ravintolaa ja kioskipisteitä omana liiketoimintanaan.

– Kilpailutuksessa meille oli keskeistä, että toimijalla oli vakuuttava uusi konsepti ja yrittäjälähtöinen halu kehittää stadionin ravintolatoimintoja. Tapasimme ja pyysimme toiveita myös eri asiakasryhmiltä, jotta saadaan parhaat mahdolliset lähtökohdat uudelle alulle, toimitusjohtaja Aki Riihilahti toteaa.

Pet Ravintolat Oy haluaa olla rakentamassa Sonera Stadiumista korkeatasoista tapahtumakeskusta, jonka palvelut muodostuvat bistrohenkisestä lounas- ja iltaravintolasta, korkeatasoisista kokous- ja aitiopalveluista, sporttibaarista sekä luonnollisesti tapahtumapalveluista. Yritys voi nimenä olla suurelle yleisölle tuntematon, mutta yrityksen omistajilla, jotka tulevat olemaan aktiivisesti mukana ravintolan toiminnassa, on pitkä, jopa kymmenien vuosien kokemus erilaisista tapahtuma- ja ruokaravintoloista.

– Teemme Bollis Bar & Bistro nimellä tunnettavaan ravintolaan remontin tammikuun aikana ja avaamme ovet uudistuneessa ravintolassa helmikuussa 2017. Myöhemmin keväällä avaamme kiinteistöön myös Sporttibaarin, joka on avoinna iltaisin ja viikonloppuisin, kertoo Pet Ravintoloiden toimitusjohtaja Petra Savolainen.

– Haluamme jatkossa ottaa seurojen fanit entistä paremmin huomioon mm. erilaisilla kampanjoilla ja tempauksilla, jatkaa Savolainen. Syksyllä on tarkoitus tuoda ravintolaan myös erilaisia teemailtoja, hän jatkaa.

Pet Ravintolat Oy on vuonna 2004 perustettu ravintola-alan yritys. Yrityksen toiminta on toistaiseksi keskittynyt Kuopiossa sijaitsevaan korkeatasoiseen Ravintola Kummisetään, joka tunnetaan hyvästä palvelusta, korkeatasoisesta ruoasta ja elävästä musiikista.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Petra Savolainen, 044 3699880 [email protected]