Respecta Oy ja HJK Oy Helsinki yhteistyössä

Respectan ja HJK:n yhteistyön aloittaminen oli molemmille osapuolille erittäin mielekästä. Osapuolten visiot ja arvot tukevat toisiaan, ja pitkä historia omien alojensa kehittäjinä ja edelläkävijöinä luo pohjan kehittää toimintaa yhä ammattimaisemmaksi.

HJK:n liigajoukkueyhteistyön lisäksi Respecta toimii yhteistyökumppanina HJK:n junioreille ja on eri tavoin tukemassa pelaajien kasvua ja harjoittelua. Tätä tärkeää tavoitetta konkretisoi osaltaan jo toista vuotta jatkuva yhteistyö poikien Akatemia C14 joukkueen kanssa. Tämän ikäluokan pelaajilla on usein haasteena liittää yhteen fyysiseen kasvuun liittyvät tekijät ja harjoittelun määrän lisääntyminen aiemmasta. Tässä onnistumista auttavat ammattitaitoisen valmennuksen lisäksi ennaltaehkäisevät toimenpiteet niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Respecta haluaa olla tukemassa tätä tavoitteellista ikäluokkaa ja pelaajat läpikäyvät tarvittaessa Respectan ammattilaisten tekemät alaraaja-analyysit. Analyysien perusteella pystytään tekemään yksilölliset harjoitusohjelmat ja liittämään niiden mukaan esim. tukipohjallisista saatava apu.

Huipulle pyrittäessä ja siellä ollessa kumppaneihin on voitava luottaa. Respectan tuote- ja palvelu – valikoima tarjoaa apuaan niin HJK:n pelaajille, kuin muille huippu-urheilijoille ja kuntoilijoillekin. Loukkaantumiset ja vammautumiset ovat valitettavasti arkipäivää pelikentillä ja pururadoilla. Jalkapallossa tyypilliset nilkka- ja polviongelmat saattavat vaatia parantuakseen erilaisia tukia. Nämä löytyvät helposti ammattitaitoisen henkilöstön opastamana Respectan apuvälinemyymälästä Ruskeasuolta. Myymälään voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä. Respectalta löytyvät osaaminen ja tuotteet, joiden avulla voidaan edesauttaa ja varmistaa kuntoutuksen etenemistä. Käytössä on yli 30 ammattilaisen taidot ja 30 000 tuotteen valikoima. Mikäli ongelma vaatii perusteellisempaa tutkimista, tai tuote pitää tehdä yksilöllisesti valmistaen, varataan henkilökohtainen aika.