Ring: Tasapelitulos oikeutettu

Kotijoukkue oli terävämpi alussa ja läpi ensimmäisen jakson. Johtomaalin Honka iski 22. minuutilla kun Dudu pääsi sijoittamaan maalin edustalta pallon Ville Wallénin ohi.

  • Honka hallitsi ensimmäistä jaksoa, me hallitsimme toista, HJK-keskikenttä Alex Ring tiivistää pelin.

Paikkoja syntyi toki molempiin päihin säännöllisesti, sillä pelitempo pysyi derbymäisesti korkealla tasolla läpi pelin. HJK:n vaarallisimmista paikoista vastasi kärkipelaaja Akseli Pelvas.

Hyökkääjä iskikin HJK:n tasoituksen toisella jaksolla. Peliä oli takana tunti kun Alex Ring kuljetti pallon läpi keskikentän ja syötti Pelvaksen puolittain läpi. Hyökkääjä ei erehtynyt vaan laukoi vasempaan alakulmaan kauden 14. maalinsa.

  • Maalien lisäksi paikkoja kyllä oli molemmilla joukkueilla. Siinä mielessä tasapelitulos on ihan oikeutettu tulos, Ring miettii.

Vaikka toisen jakson huima parannus ja nousu tasapeliin tyydytti nuorta keskikenttämiestä, ei hän kuitenkaan ollut tyytyväinen peliin kokonaisuutena.

  • Kyllä me oltiin kopissa vähän pettyneitä peliin. Henkilökohtaisella tasolla peli ei ollut meiltä mikään kauden paras ottelu. Parannettiin toki toisella jaksolla huomattavasti, mutta silti pelistä jäi hieman huono maku.

Päävalmentaja Antti Muurinen oli pelin jälkeen samoilla linjoilla.

  • Ensimmäisellä jaksolla emme olleet sellaisella asenteella liikenteessä kuin olisi pitänyt, Muurinen sanoi pelin jälkeen.

Toisen jakson parannut oli kuitenkin myös päävalmentajan mieleen.

  • Toisella jaksolla Honka ei päässyt helpolla edes puolikenttään. Emme kuitenkaan onnistuneet hallinasta huolimatta maalipaikoissamme.