Sadik: ”Helpottava tulos vauhdikkaasta ottelusta”

Tasaisen lumisateen keskellä peli karkasi tarkasta kyttäilystä vauhdikkaaksi ja jännittäväksi lauantaipäivän Liigacup-puolivälieräksi. HJK:n hyökkäyspäässä mainion ottelun taistellut Berat Sadik helpottui voitosta, vaikka KuPS laittoi aktiivisesti kampoihin.

  • No sää oli mitä oli, ehkä se toi tietyllä tavalla oman lisänsä otteluun, mutta toisaalta taas se oli sama molemmille joukkueille. Pelillisesti ottelu oli aika epätasainen, ainakin meidän osalta. Välillä me olimme niskanpäällä, välillä taas KuPS sai aikaan vaarallisempia hyökkäyksiä. Kaikin puolin vauhdikas peli, josta tullut voitto jätti tosi hyvän maun suuhun, Sadik tiivistää lauantainpäivän kamppailun.

Hyökkääjä itse pääsi sijoittamaan HJK:n 2-1 -osuman rangaistuslaukauksesta. Muutenkin mies oli kohtalaisen tyytyväinen omaan peliinsä.

  • Aina jos osuu, pitää olla jossain määrin tyytyväinen. Tänään maali tuli pilkulta. Kokonaisuudessaan olen iloinen siitä, miten peli on lähtenyt rullaamaan HJK:ssa. Maaleja on syntynyt ihan hyvää tahtia.

Viikonlopun viettoon joukkue lähtee Sadikin mukaan hyvissä tunnelmissa. Vaikka paljon on vielä parannettavaa, varsinkin tasaisuudessa, on ensi tiistain TamU-välierään hyvät lähtökohdat.

  • Vaikka tässä on menty nyt aika tiukkaa tahtia, Espanjan leiriltä kotimaahan, ulkokentältä ensi tiistaiksi taas sisähalliin, niin mitään väsymystä ei ole ollut kenelläkään. Meininki on pysynyt hyvänä kaikin puolin, hyökkääjä vakuuttaa.