Sadik: ”Hieno tunne iskeä tärkeät maalit”

Sadik myöntää, ettei HJK:n peli rullannut omalla tutulla tavallaan. Veikkausliigassa joukkue on hallinnut otteluita käytännössä koko 90 minuuttia, mutta Bangoria vastaan joukkue joutui usein ottamaan suoraviivaisia hyökkäyksiä vastaan.
– Tiesimme kyllä aika tarkkaan miten Bangor tulee pelaamaan. He kuitenkin saivat runnottua läpi oman tyylinsä ja me jäimme valitettavan usein hieman ahdinkoon. Emme täysin löytäneet omaa peliä.
Mutta maalit kuitenkin ratkaisevat. HJK iski kaikki maalinsa Bangorin painostusjaksojen aikana ja eteni 0-3 -vierasvoittoon samalla kun Bangor laukoi ja puski järjestään HJK-maalin ohi tai yli.
– Itselläni on luonnollisesti todella hieno fiilis. Pelasin oikeastaan ensimmäistä kertaa tällaisia europelejä ja sain heti onnistumisia. Maaleista pitää tietenkin kiittää joukkuetovereita. Ensimmäisessä maalissani Teemu Pukki teki loistavan esityön ja toisessa Mannströmin syöttö vapautti läpiajoon. Siitä oli hyvä tuikata kärsällä maaliin.
Sadikin mukaan se, että HJK iski maalinsa molempien jaksojen alkuhetkillä toi vierasjoukkueelle henkisen yliotteen. Maalien jälkeen koko joukkue syttyi hurjaan taisteluun.
– Mutta vielä tämä ei ole ohi. Emme missään nimessä saa ajatella niin, vaan ensi tiistain otteluun on lähdettävä samanlaisella asenteella ja keskittymisellä kuin tähänkin otteluun. Tilanne on meidän kannaltamme hyvä, mutta sen pitää myös pysyä hyvänä. Tässä tulee olemaan meidän tärkein pointtimme ensi tiistain kotiottelua ajatellen.
HJK harjoittelee Rhylissä torstaina aamulla palauttavan harjoituksen ja suuntaa kotimaahan iltapäivästä. Pitkää huilia ei ole luvassa sillä jo lauantaina HJK isännöi Veikkausliigassa Vaasan Palloseuraa. Bangoria vastaan joukkue taistelee toisen osaottelun ensi viikon tiistaina.