Sinivalkoisille satoi kiitosta

Veikkausliigan lokakuun pelaajana palkittiin tehohyökkääjä Akseli Pelvas. Liukas keskushyökkääjä pamautti lokakuussa peräti neljä maalia. Kokonaisuudessaan 16 osumaa viimeistelleen Pelvaksen kausi ei kuitenkaan ole vielä paketissa. Hyökkääjä on parhaillaan Suomen A-maajoukkueen harjoitusleirillä Eerikkilässä. HJK:sta mukana ovat myös Joel Perovuo, Berat Sadik, Sebastian Mannström, sekä Sebastian Sorsa.


Veikkausliigan vuoden puolustajaksi valittiin hurtilla huumorilla joukkojaan johtanut Mathias ”Masse” Lindström. Massen vierellä miehet vaihtuivat, mutta se ei vaikuttanut vastikään jatkosopimuksen kirjoittaneen kolossin otteisiin. Tasaiset peliesitykset läpi kauden höystettynä muutamalla maalilla toivat palkinnon HJK:n takalinjoille.

Vuoden liigavalmentajan pystin sai nimiinsä koko HJK:n valmennusryhmä. Hyvin organisoitu kokonaisuus ja loistava osaamisen taso yhdistettynä tiiviiseen yhteispeliin toi palkinnon koko ryhmälle. Antti Muurinen, Juho Rantala, Jani Viander, Jaakko Nevanlinna, Sasu Setälä, sekä Iira Riihilahti jatkavat myös ensi kaudella ankaraa työtään menestyksen eteen.

Upean kauden maalillaan pelannut Ville Wallén kruunattiin Veikkausliigan parhaana maalivahtina. Miehen mukaan laatu ja tasaisuus kohtasivat kuluneella kaudella poikkeuksellisen hyvin.

– Harjoittelin tehokkaasti läpi kauden ja olen myös pysynyt edellisiä kausia paremmin terveenä. Joukkueemme suvereenit otteet Veikkausliigassa antoivat myös lisäpontta ja positiivista rutistusta omaan tekemiseen. Jokapäiväisen harjoittelun tuloksena suoritustaso pysyi tasaisena läpi kauden. Olen erittäin tyytyväinen kuluneeseen kauteen omani, sekä myös koko joukkueen kehityskaaren osalta, Wallén kertoi.