Sorsa: ”Saimme haluamamme revanssin”

Veikkausliigan toiseksi viimeinen kierros päättyi klubilaisjuhliin, kun kotijoukkue makseli kalavelkoja TPS:lle 2-0 voiton muodossa. Ottelu alkoi HJK:n painostaessa ja pitäessä palloa. TPS yritti vastata siihen nopeilla vastahyökkäyksillä.

Maalinteon aloitti maalipörssiä 16 osumalla johtava Juho Mäkelä. Osuma tuli avauspuoliskon loppuhetkillä. Toisesta maalista vastasi Dawda Bah upealla laukauksella rangaistusrajan ulkopuolelta. Yläriman kautta sisään mennyt kuti oli sinetti ottelulle pari minuuttia ennen loppuvihellystä.

Joukkuetoveri Sebastian Sorsa ei ole yllättynyt hyvästä peli-ilmeestä.

– Olemme treenanneet koko kauden erittäin intensiivisesti ja kovaa. Tuloksia pitääkin tulla. Myös Cup-häviön johdosta meillä oli hieman kovempi tahto näyttää TPS:lle. Tällä pelialustalla olemme vahvoja. Se sopii pelityyliimme hyvin.

HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen yhtyy Sorsan kommentteihin

– Sellainen into, jota kundeissamme on nähty treeneissä, on ollut ihailtavaa katseltavaa. Treeneihin tullaan mielellään, eikä harjoituksissa löysäillä. Oli sitten kyseessä pienpeli tai suurpeli, treeneissä painetaan täysillä.

Kauden viimeinen kotiottelu päättyi voitokkaasti ja pelaajat pääsivät kiittämään kannattajiaan näyttävien ilotulisten paukkuessa taivaalle.