Sorsa: ”Voitontahtoa tarvitaan”

Vaikka Honka ei alkukauden aikana ole pääsyt mukaan kirkkaimpiin kärkikahinoihin, uskoo HJK:n Sebastian Sorsa ettei torstain ottelun alla katsota taulukon sijoituksia.
– Näissä meidän välisissä peleissä on aina ollut paljon muutakin panoksena kuin pisteet tai taulukon sijoitukset. Pelaajien henkinen puoli, halu voittaa, tulee nousemaan tärkeäksi tekijäksi torstaina.
Hongan joukkueen laitalinkki näkee vahvana myös tällä kaudella.
– Honka on pysynyt todella vahvana ryhmänä. He ovat myös esittäneet alkukauden aikana hyvää syöttöpeliä, johon meidän vastattava omalla tutulla pelityylillämme. Se kumpi tulee torstaina hallitsemaan palloa tulee olemaan vahvoilla pelitilanteissa.
Tilastojen valossa Honka lähtee kotiotteluunsa ennakkosuosikkina. Varsinkin Tapiolassa HJK on joutunut monella kerralla vaikeuksiin.
– Jos miettii viime kauden pelejä, niin teimme joitain pahoja yksittäisiä virheitä, jotka Honka käytti hyväkseen. Sellaiset virheet eivät saa toistua, Sorsa muistelee.
Torstain ottelussa ovat vastakkain kaksi liigan pelaavinta joukkuetta. Se tulee Sorsan mukaan olemaan ottelun teema myös torstaina.
– Kokonaisuutena me pelaamme hyvin samankaltaisilla eväillä, joten uskon että ottelu tulee ratkeamaan pieniin yksityiskohtiin, yksittäisiin kaksinkamppailuihin ja yksittäisiin maalitilanteisiin. Ne pitää kääntää oman joukkueen eduksi.