Stefan Westerback aloitti Sonera Stadiumin hyvinvointijohtajana

Vastikään Sonera Stadiumin hyvinvointijohtajana aloittanut Stefan Westerback vastaa jatkossa stadiumin erilaisten yritystapahtumien ja kuntokartoitusten sisällöstä. Tarkoitus on luoda erittäin vahvasti kasvavaan liikuntapalvelu- ja työhyvinvointialaan selväpiirteisiä paketteja, jotka ovat asiakkaille fyysisen ja henkisen kunnon kannalta hyödyllisiä.

– Tarkoitus on, että testauspalvelumme ovat pääkaupunkiseudun laadukkaimmat. Välineistö on hyvä. Meillä on maan laajin ja paras ohjelmisto kuntopyörille, pystymme tekemään kehon ikä -mittauksia ja voimme pian suorittaa ensimmäisenä Suomessa infrapunasäteisiin perustuvan kehonkoostumuksen mittauksen. Rakennamme erilaisia yrityksille sopivia tapahtumia, joista haluamme tehdä aidosti hyödyllisiä, kertoi Westerback.

Avoinna ollutta paikkaa haki yli 130 hakijaa, joista Westerback valikoitui monipuolisen ammattitaitonsa ansiosta. Westerbackilla on laaja kokemus ihmisten liikuttamisesta. Hän vastasi 25 vuoden ajan puolustusvoimissa varusmiesten ja henkilöstön liikunnasta ja kuntotestaamisesta, ja on lisäksi liikunnanohjaaja ja koulutettu hieroja. Hän näkee edessään suuren työmäärän lisäksi valtavasti potentiaalia.

– Työntekijöiden hyvinvoinnin merkitys on korostunut yrityksissä viime vuosina. Näille palveluille on vuosi vuodelta enemmän kysyntää. Fyysiseen ja sitä kautta henkiseen hyvinvointiin satsataan jatkuvasti enemmän. Meidän pitää hyödyntää ne mahdollisuudet ja varmistaa että palvelumme ja ohjaajamme ovat kaikkein laadukkaimpia mahdollisia.

Helsinki Stadion Management Oy järjesti vuonna 2012 yli 150 yritystapahtumaa Sonera Stadiumilla.
.
– Yritysliikuntamarkkina on Suomessa arvoltaan 300 miljoonaa eli kolme kertaa enemmän kuin urheilusponsorointi, ja olemme onnistuneet loistavasti löytämään siinä oman positiomme ”urheiluopistona Helsingissä”. Tästä on lyhyessä ajassa tullut seuran taloudellisia tukijalkoja, ja haluamme turvata kasvun jatkumisen palkkaamalla Stefanin kaltaisen tämän alan huippuammattilaisen, kertoi toimitusjohtaja Aki Riihilahti.