Tähtien Klubi 2022

Uudet Tähtien Klubi -paketit kaudelle 2022 ovat täällä!

Tähtien Klubi 2022

Tähtien Klubi on tärkeä osa ensi kesänä 115-vuotta täyttävää HJK-yhteisöä, monimuotoista ja -arvoista helsinkiläisseuraa. Pääkaupunkiseudulla toimivat yritykset ovat ottaneet Tähtien Klubin omakseen jo yli 300 jäsenyrityksen voimin. 

Teemme kaikkemme, että yhteistyökumppanimme tuntevat Klubin omakseen myös jatkossa ja hyötyvät verkostoitumisesta huippujalkapallon parissa ja sinivalkoisissa väreissä.

Kauden 2022 valmistelut ovat hyvässä vauhdissa, ja lähdemme hyvissä asetelmissa hakemaan 32. Suomen mestaruutta, 15. Suomen Cupin mestaruutta ja menestystä Europan kentillä. HJK jatkaa edellisten kausien tapaan kunnianhimoista ympäristövastuullisuusohjelmaansa. Myös kaudella 2022kaikki HJK:n edustusjoukkueiden kotipelit Veikkausliigassa ja Kansallisessa Liigassa ovat hiilineutraaleja tapahtumia.

Sitoutunut kannattajayhteisö, luotettavat yrityskumppanit ja yli 3500 junioripelaajaa perheineen tekevät meistä koko Suomen tasolla yhä vaikuttavamman sinivalkoisen Klubin. 

115-vuotias HJK on osa Helsingin arkea. Haluamme jatkossakin tehdä huomisesta entistä paremman. Odotamme alkavaa kautta 2022 erityisellä innolla. Toivottavasti haluat tulla mukaan ja olla mukana tekemässä siitä parhaan ikinä. Tervetuloa Tähtien Klubiin!

Kiinnostuitko? Ota yhteys: [email protected]

Procito Oy – www.procito.fi

ON VAIN YKSI KLUBI.

Tähtien Klubi tilaisuus 2021
Tähtien Klubi kokoontui Bolt Arenalle 24.10.2021 HJK vs Inter -ottelun yhteydessä.