Timo Marjamaa vastaa kysymyksiin Veikkausliigasta

VeikkausTV Studion tuoreessa jaksossa vierailee Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa. Uutinen on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

Heti studiolähetyksen alussa käydään läpi AC Oulu-Inter -ottelusta tehdyn protestin tilannetta ja sen mahdollisia vaikutuksia. Lisäksi ohjelmassa kuullaan vastauksia katsojien lähettämiin kysymyksiin Veikkausliigaa koskevista ajankohtaisista asioista.

VeikkausTV Studiossa käydään läpi Veikkausliiga-kauden jatkoa kuuden joukkueen Mestaruussarjana ja kuuden joukkueen Haastajasarjana. Millä tavoin eri joukkueiden menestys eri sarjoissa voi vaikuttaa panoksiin loppukauden otteluissa ja millä joukkueilla on mahdollisuuksia päästä eurolopputurnaukseen? Veikkausliigan mestari on selvillä 16.10. ja viimeinen europaikka jaetaan 30.10.

Yleisökysymyksissä Timo Marjamaa avaa myös kauden otteluiden jakoa kalenteriin ja otteluohjelmaan vaikuttavia tekijöitä. Ohjelmassa kuullaan myös ensi kauden tv-lähetyksistä, Veikkausliigan markkinoinnista, tilastoista ja Veikkausliigan visiosta.

Timo Marjamaan koko haastattelu on katsottavissa täällä ja uunituoreen Veikkausliiga-studion voi katsoa täällä.