Töölön kuplahallihanke etenee

Töölön pallokentälle suunnitellun kuplahallihankkeen toteutuminen sai tällä viikolla odotetun nykäisyn eteenpäin. Liikuntalautakunta oikeutetaan kaupunginhallituksen päätöksellä vuokraamaan Pallokenttä 7 HJK:n omistamalle Helsinki Stadium Management Oy:lle, joka rakennuttaa kentälle talvikuplahallin ja uusii kentän tekonurmen talvikauden harjoituksia varten. Päätöksessä otettiin myös huomioon liikuntalautakunnan ja liikuntaviraston työ sen eteen, että säästyneillä julkisilla varoilla pystytään rakentamaan uusi tekonurmikenttä Pirkkolaan.

Hallin rakentaminen on tärkeä askel HJK:n ja muiden Helsingin alueen seurojen talvikauden junioritoiminnalle. Parantuneet olosuhteet mahdollistavat nuorten harjoittelun läpi vuoden ja heikossa kunnossa olevan kentän uusiminen luo edellytykset laadukkaammalle treenaamiselle.

– Olemme äärimmäisen iloisia, että stadionyhtiön ja HJK:n satsaukset ja työ olosuhteiden eteen parantavat taas ympärivuotisia harjoitusolosuhteita. Oli sitten kyse harrastuksessa mahdollisimman pitkään pysymisestä tai kilpaurheilussa kehittymisestä, ovat molemmissa tärkeimmät yksittäiset asiat laadukkaat olosuhteet ja valmennus. Tällaiset pitkäajan investoinnit seuraan ja jalkapalloon ovat meillä strateginen valinta, HJK:n ja stadionyhtiön toimitusjohtaja Aki Riihilahti iloitsee.