Vahvistus HJK Klubi 04:n puolustukseen

Veikkausliigasta tuttu Baba Mensah siirtyy HJK:n organisaatioon. 

Baba Mensah - HJK Helsinki.

HJK ja Baba Mensah, 26, ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kuluvan kauden sekä sisältään option ensi kaudesta.

Ilveksen riveistä tuttu 190-senttinen järkäle tuo nuoreen joukkueeseen niin kokoa kuin kokemusta. Mensah valittiin vuonna 2019 Veikkausliigan tähdistöön.

– Mensah on iso ja vahva puolustuspään johtaja. Kokenut pelaaja vahvistaa nuorta joukkuetta sen jokaisella osa-alueella, HJK:n pelaajatarkkailija Henri Määttä kertoo. 

– Kaikilla HJK Klubi 04 pelaajilla on näkymä edustusjoukkueeseen. Myös Baba taistelee tästä pelipaikasta tosissaan. Seuran tavoite säilyttää Ykkösen sarjapaikka taatakseen laadukas pelaajakehitys myös jatkossa. Kesän hankinnat tukevat seuran yhteistä tavoitetta, Määttä jatkaa.

Ghanalaisen Inter Alliesin kasvatti on pelannut urallaan niin Allsvenskan-seura BK Häckenissa kuin Tanskan superliigan FF Viborgissa. Viimeiset 4 kautta mies on edustanut Veikkausliigassa pelaavaa Tampereen Ilvestä. Loukkaantumisista kärsinyt Mensah on valmis antamaan kentällä kaikkensa. 

– Olen innoissani tästä mahdollisuudesta ja haasteesta. HJK on suurseura, ja on hienoa päästä edustamaan Klubia. Haluan näyttää kaikille jälleen, kuinka laadukas jalkapalloilija olen. Ensimmäinen tavoitteeni on auttaa HJK Klubi 04 säilymään Ykkösessä ja sitä kautta nousta HJK:n edustusjoukkueeseen, Mensah kertoo tyytyväisenä.

Mensah on edustanut Ghanaa nuorten maajoukkueissa ja yhdessä aikuisten maaottelussa.

Welcome to Klubi, Baba!