Vastasiko Stadin Derby odotuksiasi, Bojan Radulovic?

Hyökkääjä Bojan Radulovic puski HJK:n toisen maalin eilisessä paikallisottelussa.

Katso videolta Bojan Radulovicin tunnelmat Stadin Derbyn jälkeen!

Bojan Radulovic, kysyin sinulta eilen, että mikä on ikimuistoisin derbysi ja vastasit sen olevan tuleva Stadin Derby. Oliko tämä päivä sellainen kuin kuvittelit? 

Stadin Derby oli jotain uskomatonta, ennustimme eilisen. Eilen ajattelin, että jos pääsen vaihdosta sisään voin tehdä muutoksen ottelussa, jopa maalin tai jotain sellaista joukkueen eteen. Sitten se vain tapahtui. Olen iloinen, että pystyin auttamaan joukkuetta voittamaan. Totta kai Derbyn voittaminen on aina hienoa. 

Teit kauniin puskumaalin, voitko kertoa siitä? 

Se taisi olla toinen kerta, kun koskin palloon ottelussa. Olin ollut kentällä vain kaksi tai kolme minuuttia. Jo ennen maaliani Perpa rakensi minulle loistopaikan ja olin tosi lähellä tehdä maalin. Seuraavassa tilanteessa Murilo antoi erinomaisen keskityksen, jonka puskin maaliin. Halusin puskea pallon juuri siihen kulmaan, yritin sitä ja onnistuin. Olen iloinen, että sain sen keskityksen. Olemme kaikki iloisia. 

Varmasti! Mitä mieltä olit HJK:n kannattajista tänään? 

Fanimme olivat uskomattomia, he kannustivat meitä alusta loppuun saakka. Kuten derbyissä on tapana, he olivat läsnä. Tämä voitto on omistettu kannattajillemme.  

Onnittelut Bojan! Voitto on omistettu myös sinulle.

Kiitos. Tämä on vasta alkua…