Ville Wallén jatkaa HJK:n maalivahtivalmentajana

Ville Wallén jatkaa HJK:n maalivahtivalmentajana myös tulevalla kaudella. Ensimmäistä vuotta kuluvalla kaudella maalivahtivalmentajan roolissa esiintyvä Wallén on osoittanut jo lahjansa myös valmentajana. Ennen valmentamista Wallén ehti torjumaan palloja Klubin maalilla kausina 2000-2003 ja 2005-2013. Vaikka Wallén on ollut kokoonpanossa myös kuluvalla kaudella, ei hänen tililleen ole tullut yhtään pelattua ottelua. Wallénin uusi sopimus kattaa kauden 2015.

-Sopimus merkitsee minulle paljon. Olen tykännyt valmentamisesta ja se on ollut minulle mielekästä puuhaa. Jo viimeisinä pelivuosinani pääsin vähän haistelemaan valmennushommaa, kun valmensin välillä itse itseäni. Oli hienoa, että tällä kaudella valmentamiseen pääsi keskittymään täysipäiväisesti, Wallén kertoo.

-Kaikin puolin tämä kausi on ollut hieno ja siihen on mahtunut todella paljon tapahtumia. Preseason oli vähän hankala, kun muun muassa maajoukkuekutsut sekoittivat paljon harjoitteluamme. Hyvin kaikki on kuitenkin lopulta sujunut, kun menestystä on tullut niin kotimaassa kuin Euroopassakin. Harvemmin sitä päästään pelaamaan näin pitkälle syksyyn ja nyt kun pääsemme, pitää siitä ottaa kaikki irti, Wallén jatkaa. 

HJK on solminut myös toisen tärkeän jatkosopimuksen, sillä huoltaja Tuomo Nissi jatkaa Wallénin tavoin seurassa myös seuraavalla kaudella. Kaksi kautta HJK:n huoltajana jo toimineen Nissin sopimus on yksivuotinen.