Wallén: ”Jokainen odottaa Honka-ottelua”

– Ainakin on kokonaisuudessaan sellainen fiilis, että tulevaan otteluun on hyvät lähtökohdat, Wallén miettii.
– Pelimme kulkee ja on kulkenut tasaisest hyvin. Joukkueella on sellainen olo, että Honka-otteluun olemme valmiita lähtemään.
Viime vuonna HJK:n isännöi joukkueiden ensimmäistä peliä Veikkausliigassa. Tuolloin Honka nousi 1-1 -tasoihin viime sekunneilla erikoistilanteesta, jälkimmäinen ottelu päättyi myös 1-1 -tasapeliin. HJK:n maalin iski silloin Medo ja Hongan tasoituksen Savage.
Viime vuoden molemmissa otteluissa joku lensi suihkuun. Ensimmäisessä se oli Paulus Roiha ja jälkimmäisessä Sampo Koskinen.
Tämän vuoden keväällä joukkueet ovat kohdanneet jo kerran, nimittäin Liigacupissa keväällä. Silloin päädyttiin maalijuhlan jälkeen 3-3 -tasapeliin. Vauhtia ei silloinkaan puuttunut: Honka pamautti 2-0 -johtoon jo parin kymmenen minuutin pelin jälkeen. HJK nousi ensin tasoihin ja sitten vielä 3-2 -johtoon, mutta Honka tuli taas lopussa tasoihin 3-3. Se oli kolmas ottelu peräkkäin, kun HJK on ensin painanut johtoon ja Honka tullut tasoihin.
– Nämä ottelut ovat jokaiselle pelaajalle spesiaaleja. Kautta aikain pelit ovat olleet erittäin tasaisia ja vauhdikkaita. Me ainakin olemme valmiita myös sunnuntaina siihen, HJK:n kapteeni lupaa.
HJK:n joukkueessa muutamia tällejä on tullut, mutta uusia pahempia loukkaantumisia ei onneksi. Tapiolaan lähdetään varmuudella iskukykyisellä joukkueella. 
– Tässä on alkukauden aikana ollut paljonkin erilaisia tällejä ja loukkaantumisia, mutta ne kuuluvat lajiin. Toisaalta olemme silti onnistuneet pelaamaan erittäin vahvasti. En siis ole huolissani.
Honka-HJK sunnuntaina 16.5. klo 18.30 Tapiolassa